63 ideeën voor een goed gesprek, Olivia Fane

Olivia Fane
Olivia Fane

Korte essays die je aan het denken zetten

Auteur Olivia Fane vraagt zich af waarom mensen niet meer met elkaar praten. Waar zijn de tijden gebleven dat we met vrienden tot diep in de nacht discussies hadden. Lekker glaasje wijn erbij en samen filosoferen.Is het zo dat  als we ouder zijn we niet de tijd meer nemen voor een goed gesprek? Zijn we na een paar jaar in een relatie al met elkaar uitgepraat? Dat is jammer, want wat is er leuker dan en goed gesprek over verschillende onderwerpen.
Met dit boek wil Olivia laten zien dat er veel onderwerpen zijn waar je met je partner of een goede vriend over kunt praten. Ze heeft het over o.a. geluk, verliefd zijn, vreemdgaan, flirten, liegen, eenzaamheid en nog veel meer. Ieder hoofdstuk gaat over een bepaald  onderwerp. En sluit af met een aantal vragen die je aan het denken zetten. Als je dit met iemand zou bespreken kan dit een leuk gesprek op leveren.

63 ideeën staan er in dit boek. Ik vind ze bijna allemaal erg goed en leuk. En ja, het heeft mij ook aan het denken gezet. Gelukkig heb ik mensen in mijn omgeving waar ik wel leuke gesprekken mee kan voeren. Ik vind het een aanrader. Dat levert al stof tot discussie op. Is het waar dat er niet veel meer wordt gepraat? Neemt Internet het over?

Olivia Fane (1960) studeerde klassieke talen en theologie, werkte als reclasseringsambtenaar, is twee keer getrouwd geweest en heeft vijf zonen. Met haar roman Landing on Clouds won ze een Betty Trask Award. Uit liefde voor Josiah was haar laatste roman. 63 ideeën voor een goed gesprek is haar eerste non-fictiewerk, gebaseerd op eigen ervaring.

Informatie

Titel           63 ideeën voor een goed gesprek
Auteur      Olivia Fane
ISBN         9789046815724
Uitgeverij   Nieuw Amsterdam

Bestel online knop

 

 

63 Ideeen voor een goed gesprek
63 Ideeen voor een goed gesprek
Score 5.0 van 5 sterren.
€13,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
63 Ideeën voor een goed gesprek
63 Ideeën voor een goed gesprek
Score 5.0 van 5 sterren.
€9,-
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.