A27, Stefan Popa

A27A27, Drie mensen, drie levens, één file.

Bijna iedereen staat weleens in de file. Waar gaan die mensen naar toe? Hebben ze haast? Wie zijn het eigenlijk en wat doen ze in het dagelijks leven? Stefan Popa kwam op het leuke idee, om er een boek over te schrijven. In A27 maken we kennis met Henri, Malines en Sjors. Het lijkt erop of deze mensen niets met elkaar delen. Maar is dat ook zo? Ja, ze staan alle drie in een file, maar wat delen ze nog meer met elkaar?

Henri houdt erg veel van zichzelf. In de file leest hij documenten en flirt met mooie vrouwen. Verder ben ik als lezer niet veel wijzer van deze man geworden.

De file is er nog steeds, want daar hebben we Malines. Zij is de helft van een eeneiige tweeling. Ook zij kan in de file nadenken over haar probleem. Zij denkt dat ze in de schaduw staat van haar zus, die staat altijd in het licht. Malines wil het roer omgooien. In de file wacht ze op een belangrijk telefoontje. Zo zie je maar, je hoeft je in de file niet altijd  te vervelen.

Zo gaat de file langzaam verder. Daar rijdt Sjors. Sjors is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij is op weg naar een sollicitatiegesprek, dus dat schiet niet lekker op. Sjors heeft het gevoel alsof er iets ontbreekt in zijn leven, maar wat?
Drie mensen drie levens in een file. Een file kan saai zijn, maar het boek  A27  leest lekker vlot.

Ik vond A27 een geweldig boek. In de file lijken we een, maar allemaal hebben we onze eigen problemen. Ik, ik, ik. Ik sta in de file en dan heb ik ook nog eens problemen. A27 is uit, maar in mijn hoofd raast het nog door. Stof om over na te denken.

Over Stefan Popa

Stefan Popa (1989) is auteur en journalist en woont en werkt in Baarn. Hij debuteerde met de roman Verdwenen grenzen, waarvoor hij veel lof ontving en dat werd getipt in De wereld draait door.

Informatie

Titel                     A27
Auteur             Stefan Popa
ISBN                  9789460682421
Uitgeverij       Marmer

Bestel online knop

 

 

A27
A27
Score 3.6 van 5 sterren.
€11,50
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.