Aan alle jongens van wie ik hield, Jenny Han

Aan alle jongens van wie ik hieldWat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!

 Van uitgeverij Moon ontving ik een mooi jeugdboek. Ik vind jeugdboeken altijd erg fijn om te lezen en te bespreken. Jongeren hebben de toekomst, en het is leuk als ze lezen. Er zijn erg veel mooie jeugdboeken en dit is er zeker een van.

Lara Jean is soms verliefd, maar het wordt niet altijd iets met de liefde. Ze schrijft de desbetreffende jongen dan een brief maar die verstuurd ze niet. Ze stort alleen haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Op een dag is de doos weg! Dus ook alle brieven zijn spoorloos. Al snel blijkt dat iemand de brieven heeft verstuurd. Een brief was verstuurd naar Josh, het vriendje van haar oudere zus. Lara probeert zich eruit te redden. Maar ze komt in een vreemde situatie terecht. Of brengt het haar ook iets leuks?

Over de auteur Jenny Han

Ik vind Aan alle jongens van wie ik hield een leuk boek. Het is lief, romantisch en soms misschien soms iets te zoet. Maar het verhaal neemt je wel mee.

‘Mijn naam is Jenny Han. Han zoals in Han Solo van Star Wars, of Hawn, Goldie. Je weet wel, die blonde actrice. Ik ben opgegroeid in Virginia. Ik heb een moeder, een vader, een hond die Jack heet en een klein zusje dat ik graag “onderkin” noem. Niet dat ze die nog heeft overigens, maar vroeger was ie enorm. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van North Carolina en daarna verhuisde ik naar New York waar ik mijn master in schrijven voor kinderen jeugdliteratuur heb behaald. Nu woon ik in Brooklyn en werk naast het schrijven parttime als schoolbibliothecaresse.’

Informatie

Titel              Aan alle jongens van wie ik hield
Auteur           Jenny Han
ISBN            9789048831210
Uitgeverij    Moon

Bestel online knop

 

 

Aan alle jongens van wie ik hield
Aan alle jongens van wie ik hield
Score 4.3 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Aan alle jongens van wie ik hield 1 - Aan alle jongens van wie ik hield
Aan alle jongens van wie ik hield 1 - Aan alle jongens van wie ik hield
Score 4.3 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.