Aangetast, Loes den Hollander

AangetastDossier Metselaer 1

4 november is een zwarte dag in het leven van de familie Metselaer. Op die dag is hun dochter Lieve Colijn geschept door een auto. Het meisje was pas zestien jaar en overleefde dit niet. De bestuurder is doorgereden. Het adoptiezusje Tamara hoopt nu op alle liefde en aandacht van haar ouders.

Tamara woont nog bij haar ouders en geeft les op dezelfde school als haar vader. Ze krijgt een relatie met de directeur van de school waar ze werkt. Dit gaat ook voor de nodige problemen zorgen. Haar vader is niet blij met deze liefde. Tien jaar na het ongeluk worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door bedreigingen en beschuldigingen die hen erg kwetsbaar maken. De vader van Lieve hield er ook een geheim op na. Dit heeft hij altijd kunnen verbergen. Komt de waarheid over hem nu na al die jaren boven water? Er gebeuren dingen waarvan iedereen elkaar gaat verdenken. Persoonlijke en zakelijk relaties komen op scherp te staan. Maar het verdriet in de familie wordt groter als er naar de vader wordt gewezen. Maar had hij wel iets te maken met dit ongeluk? Wat is er toen gebeurd? Iedere keer als je denkt, dat je het weet, komt er weer een andere  wending in het verhaal. Het is duidelijk dat meerdere personen er belang bij hebben dat de waarheid niet boven tafel komt en dat deze beerput gesloten blijft.

Ik vond Aangetast een spannend boek. Wat zou je zelf doen als je kind wordt doodgereden? Moet je altijd wel op zoek naar de waarheid? Een verhaal om nog lang over na te denken. Ik kijk uit naar Dossier Metselaer 2.

Over Loes den Hollander

Loes den Hollander (Nijmegen, 1948) is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers. Nadat ze in 2001 een verhalenwedstrijd van Libelle won, begon ze serieus na te denken over een carrière als schrijfster. Vooral omdat de redactie van Libelle zo gecharmeerd was van dit verhaal, dat ze een zomerpocket uitbrachten met twee andere verhalen van haar hand. Zij sloot in 2006 haar werk als directeur van een gezondheidsinstelling af, en in datzelfde jaar debuteerde zij met de literaire thriller Vrijdag.

Informatie

Titel                Aangetast
Auteur           Loes den Hollander 
ISBN               9789045206608
Uitgeverij     Karakter

Bestel online knop

 

 

Dossier Metselaer 1 - Aangetast
Dossier Metselaer 1 - Aangetast
Score 4.3 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Dossier Metselaer 1 - Aangetast
Dossier Metselaer 1 - Aangetast
Score 4.3 van 5 sterren.
€7,95
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.