Achter de Geraniums?!, Anne West

Achter de Geraniums?!Tien jaar geleden kreeg Anne de diagnose reuma. Anne denkt dat ze dit monster wel kan temmen. Ze weigert om patiënt te zijn. Het lijkt alsof er niet veel is veranderd. Maar schijn bedriegt. Want eigenlijk is er veel veranderd. Ze is niet meer  de vrouw, trainer, auteur en praktijkopleider die ze altijd was. Ze is nu patiënt en  chronisch ziek. Maar Anne wil Anne zijn!

Ze is een mens met gevoel, een vrouw en niet alleen patiënt of  een chronisch zieke. De reuma zegt niets over haar persoonlijkheid. Anne heeft last van waanideeën. Volgens haar hoort dit niet bij reuma. Want het is natuurlijk echt onzin dat je op bepaalde datingsites consequent wordt afgewezen omdat je reuma hebt. En die arts laat haar echt niet zo lang wachten, omdat hij denkt, je bent toch ziek, dus jij hebt wel tijd. Anne denkt dat het in haar hoofd zit. In haar hoofd zit veel meer. Want door haar reuma is Achter de geraniums tot stand gekomen.

In haar boek is Fay de hoofdpersoon. De jonge vrouw ontkent de reuma. Ze wil niet ziek zijn. Fay wil net als haar vriendinnen op stap met leuke mannen.  Maar wat moeten die kerels met een zieke vrouw? Kan liefde en een ziekte wel samen? Of moet Fay maar gewoon thuis blijven en achter de geraniums gaan zitten?? Nee! Anne  wil laten zien dat zij net als andere vrouwen is, alleen heeft zij toevallig  reuma. Fay en Anne delen dezelfde gevoelens. Ook mensen met een ziekte kunnen genieten van het leven en de liefde. En dat lees je zeker in dit bijzondere boek.

Ik vind Achter de geraniums een fantastisch boek. Een lach een traan maar het is niet zielig. Fay en haar vriendinnen en de mannen nemen je mee. En ja, daar hoort ook de reuma bij. Maar zo zie je maar, mensen met een ziekte kunnen genieten van het leven en de liefde.

Over Anne West

Anne West schrijft al zolang als ze zich kan herinneren. In 2004 kwam het eerste deel van haar jeugdboeken serie De Macht van het Zwaard uit. Sinds Anne een aantal jaar geleden aan een schrijfwedstrijd meedeed, schrijft ze ook chicklits. Haar eerste chicklit is Cameramania (2011). Naast het schrijven werkt Anne West fulltime als praktijkopleider in een verpleeghuis.

Informatie

Titel                 Achter de geraniums
Auteur            Anne West
ISBN                9789491886263
Uitgeverij      Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Achter de geraniums
Achter de geraniums
een chicklit over een vrouw met reuma voor alle vrouwen die houden van humor en romantiek
€17,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.