Al dat andere, Marta Rojals

Al dat andereAnna is grafisch ontwerpster, eind dertig en woont samen in Barcelona met haar vriend Nel. Het lijkt of het leven op rolletjes loopt. Ze hebben alles wat ze maar willen, iPhone, social media, etentjes in hippe restaurants restaurants, voetbalwedstrijden bijwonen van FC Barcelona. Toch geeft het Anna niet echt een goed gevoel. Het knaagt soms. Ze kan ook niet tegen lawaai en neemt overal haar herriestoppers mee naar toe. Maar dan slaat de economische crisis toe. Alle zekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Nel verliest zijn baan, de rekeningen stapelen zich op en zijn zus komt bij hen inwonen om de huur te betalen. Anna is de weg kwijt. Ze vlucht in een affaire met een jongere man.
Maar nu niets meer is zoals het was, kan het plots ook anders. Al dat andere, de dromen en spoken uit haar verleden, de andere Anna die haar maakt tot wie ze echt is, komt langzamerhand bovendrijven. Hoe moet het nu verder?

Al dat andere is een smeulend portret van de best opgeleide generatie ooit die ontdekt dat the sky the limit niet is. Een verhaal over smachten naar opnieuw beginnen, in het leven en in de liefde.

Ik vond Al dat andere een heerlijk boek.Lekker vlot geschreven. Het verhaal neemt je mee, het is beeldend geschreven.
Een absolute aanrader.

Over Marta Rojals

Marta Rojals (Catalonië, 1975) is architect en heeft een master in Theory, History and Criticism. Ze werkt als vertaler en redacteur en schrijft voor verschillende tijdschriften. Al dat andere is haar tweede roman en een bestseller in Catalonië met ruim 30.000 exemplaren verkocht.

Informatie

Titel               Al dat andere
Auteur           Marta Rojals
ISBN               9789056725242
Uitgeverij     A.W. Bruna

Bestel online knop

 

 

Al dat andere
Al dat andere
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Al dat andere
Al dat andere
€17,75
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.