Alleen is maar alleen, Geertrude Verweij

Alleen is maar alleenMaxime en Celeste zijn zussen, maar ze hebben allebei hun eigen leventje.
Celesta houdt van luxe spullen en mooie kleding. Maxime is met weinig tevreden. Celesta wil haar zoon Tijn ook alles geven, maar dan moet ze veel en hard werken, om veel geld te verdienen Zodoende heeft  ze weinig tijd voor haar hem.  Tijn vindt dit niet fijn. Hij zoekt aandacht bij zijn tante
De enige band die de zussen  hebben is Tijn. Hij is vaker bij zijn tante thuis. Tijn vlucht als hij ruzie met zijn moeder heeft.

Bij Maxime mag hij gamen en pizza eten. Maar Maxime maakt zich ook zorgen over de jongen. Ze kan niet met haar zus praten, en Tijn is nog zo jong. Maar ze merkt dat hij wel over dingen nadenkt.
Omdat Tijn steeds vaker komt voelt ze ook een soort verantwoording, maar ze is niet de moeder. En haar zus is gesloten.

Maxime is heel erg op zichzelf.  Maar door Tijn moet ze soms onder de mensen komen. Ze ontmoet twee mannen en weet niet goed wat ze met haar gevoelens moet. Wil ze haar rustige leventje opgeven voor een man?
Haar zus heeft ook een vriend, want de vader van Tijn is er niet meer. Tijn wil zijn vader zoeken.
Celesta, heeft meerdere relaties gehad. Maar als het te dichtbij komt, gaat ze het uit de weg. Wat is er toch gebeurd met de zussen? Waarom zijn ze zo verschillend? Of is er toch iets, wat ze samen delen?

Ik vind Alleen is maar alleen een leuk boek om te lezen. Geertrude schrijft lekker vlot. Het einde is anders dan ik had verwacht.

 Over de schrijfster

Geertrude  (’71) werd geboren in het Huizen, waar ze ook haar jeugd doorbracht. Als kind schreef ze al verhaaltjes, meestal gebaseerd op een boek waar ze erg van genoten had. Opstellen schrijven vond ze alleen leuk als de opdracht genoeg ruimte liet om haar fantasie de vrije loop te laten. In haar puberteit schreef ze schriften vol verhalen waarin ze zelf de heldin was en gedichten waarin ze haar gevoelens onder woorden probeerde te brengen. Behalve een enkele inzending voor een plaatselijke dichtwedstrijd, waarbij ze de derde prijs won, kwam het echter niet in haar op dat schrijven meer kon zijn dan een liefhebberij.
Lees hier meer over Geertrude 

Informatie

Titel               Alleen is maar alleen
Auteur          Geertrude Verweij
ISBN           9789086603060
Uitgeverij  Ellesy

Bestel online knop

 

Alleen is maar alleen
Alleen is maar alleen
familieroman
€10,-
1 - 2 weken
Klik om dit product op bol.com te bekijken

[wp_ad_camp_1]

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.