ALS heb je niet alleen, Mariska van Gennep

ALS heb je niet alleenHet draait om balans in het leven. Balans Balanceren  tussen werk en privé waken; bewegen en rusten. Er zijn genoeg soorten balans. Maar wat doe je als je balans kwijt bent? Door een dramatische gebeurtenis, ziekte in je gezin of…

Als er iemand zie is in het gezin, is iedereen ziek, hoor je vaak.
Daarom viel de titel van het boek ALS heb je niet alleen mij op.
In dit boek doet Mariska haar verhaal. Mariska van Gennep blogt al ruim drie jaar over gezondheid als haar man Sjonny de diagnose ALS krijgt..
Dat is geen leuk bericht. Het leven  en van Mariska en haar man staat op z’n kop. Ze proberen er als gezin mee om te gaan. Maar dat valt niet mee.
Ze gaat er over schrijven wat het allemaal doet met je relatie en gezin. Ze wil het van zich af schrijven. En hoopt ook andere mensen die met ALS te maken, krijgen een steuntje in de rug te geven. Mariska is de vrouw van Sjonny, maar ook Mantelzorger. In ALS heb je niet alleen deelt ze met ons, wat dit voor haar betekent. Mariska is heel eerlijk want als Mantelzorger maakt ze veel mee. Er veranderen veel dingen. Er komt hulp en hulpmiddelen. De persoon die ALS heeft gaat achteruit. Hoe met jij je staande houden en ook voor je kinderen zorgen. Hoe moet er balans komen in je leven. Want jij bent er ook nog. Lees het allemaal in dit bijzondere boek.

Hier kun je meer lezen over haar Blog

Ik vind ALS heb je niet alleen een ontroerd boek. Mariska is heel eerlijk en het is moedig dat ze haar verhaal met ons deelt.  In het boek staan allerlei handige tips. Maar ook hoe jij als Mantelzorger om kunt gaan met je soms heftige emoties. Ik vind het voor iedereen die met ALS te maken heeft een aanrader.

Mariska van Gennep (1966) is ondernemer en woont in Assen. Eerder schreef Mariska blogs voor Libelle.nl en Gezondheidenco.nl.

Lees hier Mariska meer over Mariska

Informatie

Titel                ALS heb je niet alleen
Auteur          Mariska van Gennep
ISBN              9789082203295
Uitgeverij     Lente

Bestel online knop

 

ALS heb je niet alleen
ALS heb je niet alleen
Balanceren tussen liefde en mantelzorg
€15,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “ALS heb je niet alleen, Mariska van Gennep”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.