Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Inez van Oord

Als jouw leven een cirkel is waar staje dan?Kies je richting en begin opnieuw

Amsterdam, het regent. Dikke druppels vallen in de gracht.
Vanaf mijn schrijfplek zie ik de cirkels in het water. Elke druppel veroorzaakt er een. Een cirkel met een punt in het midden.
Als een geboorte. Levende cirkels zijn we. Bezield. Het is de druppel die ons doet overlopen. Vanzelf lossen de cirkels op in de gracht en worden als het water.

Bedenker tijdschrift Happinez presenteert levenslessen

Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Inez helpt je met haar boek om een richting in je leven te kiezen. Ze laat je zien hoe jij opnieuw kunt beginnen. De tips in het boek zijn duidelijk en praktisch. Inez deelt ook haar levenslessen met de lezer. Levenslessen als een reis door de levenscirkel. Haar verhaal gaat over succes en verlies, over het opzetten van de magazines Seasons en Happinez en over de manier waarop ideeën tot stand komen.
Inez geef het advies om jezelf de vraag te stellen : waarom doe ik wat ik doe? Gaat het alleen om jezelf om je eigen ik? Of heeft het ook te maken met idealen, en verbinding maken? Volgens Inez is het verstandig om op de juiste manier naar je levenscirkel te kijken.
Wordt die cirkel een innerlijke richtingaanwijzer, een kompas. Het is niet de bedoeling  om je naar het noorden of zuiden te sturen, maar naar het midden.  De essentie die is in het midden te vinden,  het is de meest waardevolle plek waar alles samen komt. Het is de  mooiste plek om te zijn.

Ik ben nooit zo dol op spirituele boeken. Maar Inez neemt je mee met haar levenslessen.  Ze kan beeldend schrijven. Het is geen boek om in een keer uit te lezen. Maar als je ven de weg kwijt bent kun je weer verder lezen. De illustraties van Eva Bartels maken alles nog duidelijker. Een aanrader voor iedereen die de juiste weg zoekt in zijn leven.

Over de auteur Inez van Oord

Inez van Oord is uitgever, bladenmaker en verhalenverteller. Op haar 30e start ze een tijdschrift over het goede leven, Seasons Magazine. Haar zoektocht naar innerlijk geluk leidt daarna tot de start van Happinez. Om trouw te blijven aan zichzelf en tijd te hebben voor persoonlijke groei en innerlijke rust verkoopt ze haar bedrijf. Haar volgende stap: haar boek Als het leven een cirkel is waar sta je dan?

Informatie

Titel                Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?
Auteur             Inez van Oord
ISBN               9789021559872
Uitgeverij       Kosmos

Bestel online knop

 

 

Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?
Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?
Kies je richting en begin opnieuw | Beste Spirituele boek 2016
Score 4.3 van 5 sterren.
€23,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.