Altijd Anders, Ingrid Kluvers

Altijd andersIk ontvang ook regelmatig jeugdboeken. Het is erg leuk om die te lezen en te bespreken. Ingrid heeft over een belangrijk onderwerp geschreven. Wat als je als meisje ontdekt, dat je ‘anders’ bent?

Joop van Ravenzwaai is zestien jaar, ze gaat met haar zusje naar Parijs. Haar halfzusje heeft ontdekt dat ze opa hebben. En wie is die onbekende man? Maar hun vader heeft al jaren geen contact meer met deze man, dus Joop heeft er niet zo veel zin in. Toch gaan de meisjes op zoek. Joop komt al snel tot de ontdekking dat niets is wat het lijkt. Joop maakt kennis met haar opa die ze nog nooit heeft ontmoet. Ze komt er achter dat haar zusje niet echt een held is. Maar er is iets dat verwarrend voor haar is. Joop komt erachter dat er iets met haar aan de hand is. Maar ze heeft geen tijd om hier lang over na te denken. De ontdekking geeft haar ondanks alles vleugels en kracht.

Ik vind Altijd anders een leuk boek met een belangrijk thema. Een goed boek voor jongeren. Ik ben volwassen, maar ook ik vond het goed om dit boek te lezen.

Over auteur Ingrid Kluvers

Ingrid Kluvers was bijna zes jaar hoofdredacteur van het weekblad Tina. Ze bedacht verhaallijnen voor strips en voor de game Beukenlaan 35. Ingrid schreef eerder voor volwassenen verschillende boeken over uiteenlopende onderwerpen. Het schrijven van een jeugdroman is voor haar een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan.

Informatie

Titel                Altijd anders
Auteur             Ingrid Kluvers
ISBN              9789048828357
Uitgeverij       Moon

Bestel online knop

 

 

Altijd anders
Altijd anders
Score 4.3 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Altijd anders
Altijd anders
Score 4.3 van 5 sterren.
€16,95
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.