Andrea, Leo Strearny

AndreaEén naam verkeerd geïnterpreteerd, één hotel volgeboekt en twee mensen van het verschillende geslacht samen op één ruime hotelkamer.

Andrea Goodridge zit in haar laatste jaar kunstgeschiedenis.  Ze volgt haar studie aan Birkbeck, de universiteit van Londen.
De dame gaat naar Rome. Maar ze gaat niet alleen en dat belooft een leuke reis te worden?

Samen met haar vrienden die dezelfde richting volgen en enkele andere studenten antieke geschiedenis heeft zij zich ingeschreven voor een studiereis naar Rome voor tien dagen.
Dat ziet er veelbelovend uit.

Toch is de start lastig. Als ze in het hotel aankomen is er gelijk een probleem. Er is een foto gemaakt met de kamerindeling.
De hoteleigenaar is er van uitgegaan dat Andrea een man zou zijn. Oeps, nu slaapt Andrea bij een van haar mannelijk klasgenoten Theo. Er is geen andere kamer beschikbaar.

Theo is een mooi jongen en Andrea een prachtige jonge vrouw. De twee zijn er niet blij mee. Ze kunnen het altijd goed met elkaar vinden, maar dit voelt voor allebei niet goed. Overdag zoeken ze elkaar wel op, maar ook een beplaade afstand. Ze gaan de andere een keer een ijsje eten. Klinkt romantisch, toch?
Ze draaien om elkaar heen en ontwijken elkaar. Ze willen gevoelens niet uitspreken.

Theo slaapt altijd op de bank, arme jongen die zorgt voor slapeloze Andrea nachten. Andrea zegt dat hij maar in bed moet komen slapen. Tsja, slapen? Er ligt een mooi meisje naast hem en ze is ook lief, grappig en hij kan het goed met haar vinden. Helaas hij heeft al een vriendin. Dus Theo en Andrea liggen allebei te denken en worstelen met hun gevoelens. Hoe lang kunnen ze tegen dit verboden gevoel vechten?

Ik vind Andrea, een gezellig en leuk boek. Het is een boek voor jongeren, maar ik heb er ook van genoten. Een aanrader voor jongeren, maar ook volwassenen kunnen het lezen.

Over de auteur Leo Stearny

Leo Stearny is afgestudeerd als leerkracht, maar zat liever in de klas dan ervoor te staan. Om haar schrijftalent verder te ontwikkelen, studeert ze daarom nog journalistiek. Naast Game of Thrones kunnen ook zware intervaltrainingen en Engelse rockbands haar altijd blij maken

Informatie

Titel           Andrea
Auteur     Leo Strearny
ISBN       
 9789491144677
Uitgever  Beefcake Publishing

Bestel online knop

 

Niet meer leverbaar

Eén antwoord op “Andrea, Leo Strearny”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.