Annika.11, Liza Marklund

Liza Marklund, foto genomen door Annika Marlund
Liza Marklund, foto genomen door Annika Marlund

Annika Bengtzon is een misdaadjournalist. Ze krijgt een berichtje van haar zus Birgitta. ‘Annika, help me!’ Daarna wordt het stil. Haar zus is verdwenen. Annika is soms bang en onzeker en mede daardoor komt ze soms in spannende situaties. Het tijdschrift waar Annika werkt staat er slecht voor. Bovendien heeft ze heel veel tijd nodig voor  een rechtszaak over een gruwelijke moord op een dakloze. Toch voelt Annika zich verplicht om zoek te gaan naar haar zus. En ze moet haar eigen turbulente verleden onder ogen zien.…

Ik heb nog nooit iets van Liza Marklund gelezen. Dat maakt het bespreken van dit boek niet echt makkelijk. Ik mis dan toch meer informatie over Annika en andere personen.

Liza Marklund (Zweden, 1962) is de leading lady van de Zweedse crime. De serie over Annika Bengtzon is wereldwijd een groot succes: van haar boeken werden meer dan dertien miljoen exemplaren verkocht in dertig landen. Naast haar schrijfwerk runt Marklund haar eigen uitgeverij, is ze ambassadeur voor Unicef, maakt ze documentaires voor televisie en schrijft ze artikelen voor kranten over vrouwen- en kinderrechten. Met haar man en kinderen woont ze afwisselend in Zweden en Spanje.

Informatie

Titel               Annika.11
Auteur          Liza Marklund
ISBN              9789044535693
Uitgeverij     De Geus

Bestel online knop

Annika 11 - IJzer en bloed
Annika 11 - IJzer en bloed
Score 4.4 van 5 sterren.
€9,49
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
IJzer en bloed
IJzer en bloed
Annika 11.
Score 4.4 van 5 sterren.
€21,99
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.