Aurora, Cynthia Stijger Aramburu

AuroraWat als na vijftig jaar de liefde van je leven ineens weer voor je staat?

In hun jonge jaren zijn Victor en Aurora geliefden. Maar dan verdwijnt Aurora van de ene op de andere dag. Geen verklaring niets, de dame is verdwenen . Ze verlaat ook hun dierbare Galicië. Waarom?

Victor worstelt met deze vraag. Zijn hart is gebroken.  Victor verlangt naar haar. Zijn liefde  voor Aurora zit voor altijd in zijn hart en ziel. Niets helpt hem om haar te vergeten.
Aurora krijgt bekendheid door haar roemrijke acteercarrière op het toneel, met als bijnaam ‘de parel van het Spaanse toneel’. Noodgedwongen maakt ze hier, na vele succesvolle jaren, een eind aan. Ze keert na een halve eeuw vanuit Barcelona terug naar haar immer geliefde geboortegrond Galicië.
Vijftig jaar later ontmoeten Victor en zij  elkaar weer. Maar het verleden speelt een grote rol en Aurora heeft een geheim. Is hun liefde sterk genoeg om dit aan te kunnen?
Maar ze willen maar één ding… elkaar.

Ik vond Aurora prachtig. Ik moest gewoon lezen en nog eens lezen in dit hartstochtelijke verhaal. Het heeft mijn hart gestolen. Een absolute aanrader.

Cynthia Stijger Aramburu (1973) groeide als kind van een Nederlandse vader en Spaanse moeder op tussen twee culturen. Haar Galicische grootmoeder prikkelde haar fantasie met verhalen die onbewust de basis legden voor Aurora. Cynthia studeerde Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht. Ze wilde meer te weten te komen over haar achtergrond. En om haar identiteit te bepalen. Gefascineerd door de invloed van het verleden op het heden en de verbondenheid tussen mensen. Ze zocht naar een manier om aan haar fascinatie uiting te geven. Tijdens een verblijf in de Verenigde Staten ontstond het idee voor een roman in de vorm van een bekentenis van een grootmoeder aan haar kleindochter. Aurora is dat verhaal.

Informatie

Titel           Aurora
Auteur       Cynthia Stijger Aramburu
ISBN           9789078905752
Uitgeverij Brainbooks

Bestel online knop

 

 

Aurora
Aurora
roman
Score 4.0 van 5 sterren.
€18,95
Uiterlijk 3 april in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.