B.B. Karin Kallenberg en Dimitri Van Hove

B.B.Andy wordt geboren met een erfelijke gelaatsaandoening. De jongen is niet gelukkig. Hij wordt op school veel gepest. Andy heeft ook een spraakgebrek en dat is soms erg lastig voor hem. Er is een meisje en hij vindt haar wel heel erg leuk. Maar zij ziet hem niet staan.

Toch houdt de liefde voor Femke hem op de been. Op de middelbare school is de godsdienstleraar een nachtmerrie voor Andy. Zo gaat het leven door. Femke woont samen met Ruben. Maar de liefde gaat niet echt over rozen. Ruben is niet zo’n lieverdje. Andy kent Femke nu vanwege zijn werk. De liefde voor haar is nog steeds niet over. Op het werk mogen ze Andy wel. Als hij maar geen telefoongesprekken voert en uit het zicht van andere mensen blijft. Femke probeert om lief te zijn voor Andy. Maar Andy wil meer. Hij wil dichter bij Femke komen. Later als Andy door allerlei tragische gebeurtenissen het helemaal heeft gehad.  Hij bedenkt zijn plannetjes. Nu neemt hij het heft in handen. Daar ga ik niets over verklappen, dat moet je zelf gaan lezen in dit speciale verhaal. Maar of het allemaal wel zo verstandig is wat Andy heeft gedaan, dat is de grote vraag.

Ik vind B.B. een apart verhaal. Het lot van Andy deed me soms verdriet. De verhaallijnen tussen de personen vond ik soms niet prettig lezen. toch namen Karin en Dimitri je mee in het verhaal. Liefde, humor, verdriet, spanning, wisselen elkaar af. Geen boek om je bij te vervelen.

Karin Kallenberg is geboren en getogen in Amsterdam, waar ze de lerarenopleiding Nederlands (VLVU) volgde. Karin is getrouwd en heeft twee kinderen. Sinds een paar jaar is ze bezig met creatief schrijven als hobby.

Dimitri Van Hove (1977) studeerde informatica en grafische vormgeving. Naast zijn illustratiewerk publiceerde hij korte verhalen in een aantal Vlaamse en Nederlandse literaire tijdschriften, waaronder Holland SF, Wonderwaan en Lava. Dimitri woont samen met zijn ingebeelde vriendin in Brugge.

Kijk hier voor meer informatie van Karin en Dimitri

Informatie

Titel                  B.B.
Auteurs            Karin Kallenberg en Dimitri van Hove
ISBN                  9789490767402
Uitgeverij         Zilverbron   

Bestel online knop

 

 

B.B.
B.B.
Score 4.5 van 5 sterren.
€17,95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.