Met één been in het leven, Alex Moorlag

Met één been in het levenAlex heeft regelmatig pijn aan zijn been. In eerste instantie negeert hij het. Maar dan wordt de pijn te erg en moet hij door de medische molen. Helaas, is het geen spierpijn. Alex krijgt te horen dat hij kanker heeft. Vanaf dat moment staat zijn leven op z’n kop. In Met een been in het leven beschrijft hij wat hij allemaal meemaakt. Kanker, je grootste vijand. Alex schrijft een aangrijpend verhaal over pijn, onzekerheid, ziekte en verdriet. Maar ook over zijn strijd, het vechten om er weer bovenop te komen.

D2 is afdeling oncologie. Hier gaan ze dood. Hier krijgen ze chemo. Hier kotsen ze. Hier hebben veel mensen gelegen die er niet meer zijn. Hier…hier staat een bed op mij te wachten maar Alex leeft!
Veertig jaar, gelukkig getrouwd, vader van twee dochters en baas van een hondje dat nooit luistert. Huisje, boompje, beestje.

Gelukkig is Alex er nog wel, en heeft hij dit bijzondere verhaal met ons kunnen delen. Ik vind het erg moedig dat hij dit heeft gedaan. Met een been on het leven, is geen tranentrekker. Wel emotioneel, eerlijk en open. Een absolute aanrader.

Over de auteur  Alex Moorlag

Mijn naam is Alex Moorlag, 40 jaar jong, vader van 2 dochters en uiteindelijk getrouwd met de liefde van mijn leven.
Een turbulent leven beschrijft het best mijn verleden. Nu beleeft ieder wel wat maar helaas is mijn verhaal niets minder dan ongewoon of misschien wel te gewoon. Op 20 jarige leeftijd heb ik botkanker gehad en dat heeft me toch wel vervormd tot wat ik nu ben. Een survivor, een levensgenieter en iemand die altijd de lach in de traan zoekt. Een éénbenige realist met een dromerige kant. Humorist in een serieuze wereld. En uiteindelijk schrijver. Nooit verwacht dat ooit te kunnen zeggen, ik een schrijver, auteur van iets vatbaars. Van een boek. Van mijn ik. Mijn ik op papier en te lezen voor een ieder die mijn verhaal ook maar iets interessant vind. Ik hoop dat het kracht of rust, wat je dan ook maar nodig denkt te zijn, kan geven. Dat het je mag brengen wat je zoekt, al is het maar voor even, dat is een eer.

Informatie

Titel               Met een been in het leven
Auteur           Alex Moorlag
ISBN             9789491886447
Uitgeverij     Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Met één been in het leven
Met één been in het leven
Score 4.6 van 5 sterren.
€12,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Met één been in het leven
Met één been in het leven
biografie over een verloren been
Score 4.6 van 5 sterren.
€16,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.