Bestemd voor mij, Chantal van Gastel

Bestemd voor mij‘Geef maar toe dat je hem leuk vind’.
Ik probeerde al te doen  een tijdje te doen alsof het geknisper in de sneeuw achter me afkomstig was van eekhoorns, maar eigenlijk wist ik wel beter. Eekhoorns hielden  vast een winterslaap rond deze tijd van het jaar en Micky was al een hele week niet van mijn zijde geweken. Haar schelle, opgewekte stemmetje achtervolgde me door het hele huis en nu dus ook daarbuiten.

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie.
De dames delen al jarenlang alles met elkaar. Dat is fijn, maar het is niet zo leuk dat ze elkaar niet vaak zien. De vriendinnen gaan daarom naar het vakantiehuis. Jessica heeft een druk jaar achter de rug en is wel toe aan een uitje.

Vroeger kwamen Jessica en Micky hier ook. Maar het is nu jaren later. Als ze daar aankomen wacht er een verassing op ze. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis.
Dingen uit het verleden komen boven. Daar hoort ook een oude liefde van Jessica bij. Maar hier heeft ze echt geen zin in. Jessica wil dit vergeten. Maar dat laat het huis niet toe.

Alles loopt ook niet zoals Jessica had verwacht. En is het wel zo leuk om zo veel  dagen met je familie samen te zijn? Vooral als je geen kant op kunt, is dit soms  geen pretje. Natuurlijk ga ik hier niet alles verklappen, maar de dames maken wel het een en ander mee.

Het huis roept herinneringen op, leuke maar ook sommige die niet zo prettig zijn  Sommige dinge liggen n in het verleden. Als het verleden tijd, je kunt alles achter je laten. Hoe het verder gaat met de vriendinnen, lees dat in Bestemd voor mij.

Ik  vind Bestemd voor mij niet echt een aanrader.  Het is wel aardig, maar niet meer dan dat. Maar net als Zwaar verliefd, krijgt dit boek mooie reacties.
Dus wie weet raak jij wel in de ban van dit boek.

 Over de auteur

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al bijna haar hele leven.
Ze brak door bij het grote publiek met de besteller Zwaar verliefd, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Dit najaar gaat de verfilming van  Zwaar verliefd i première en verschijnt Chantals langverwachte nieuwe roman Bestemd voor mij.

Lees hier meer over Chantal.

Informatie

Titel                   Bestemd voor mij
Auteur            Chantal van Gastel 
ISBN                9789044355727
Uitgeverij      The House of Books

Bestel online knop

 

 

Bestemd voor mij
Bestemd voor mij
Score 4.2 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Bestemd voor mij
Bestemd voor mij
Score 4.2 van 5 sterren.
€21,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.