Boeman, Lineke Breukel

BoemanSinds tien jaar verdwijnen er op dezelfde zomerdag jonge vrouwen uit het dorpje Tåtorp in Zuid-Zweden. Wanneer een elfde vrouw zou moeten verdwijnen, gebeurt er echter niets. Is de dader te laat?

Ras Mus is geboren in Amsterdam. Hij is misdaadjournalist en schrijver.  Ras wil meer weten over de verdwenen Vikenmeisjes, ook bekend als de Witte Zwaluwen. Het is een groot mysterie. Ras wil er een boek over gaan schrijven.
Sinds tien jaar verdwijnen er op dezelfde zomerdag jonge vrouwen uit het dorpje. Wat is hier aan de hand?

Een vreemd verhaal want op hetzelfde moment speelt zich een drama af in een geïsoleerd landhuis aan het Vikenmeer, waar de jonge Raven Winter een strijd levert tegen een moorddadige stalker. Toeval?  Wat is er in haar jeugd gebeurd en heeft dit er iets mee te maken? Laat het verleden je nooit met rust?

Ras wil er meer over weten, maar is dit wel verstandig? Want ook hij wordt nu gedwongen te vechten voor zijn leven. Er wordt een gevaarlijk spel gespeeld.
De spanning neemt toe en het verhaal dreigt van alle kanten. De stalker zit ook de lezer  achterna. Want je moet en zal verder lezen. De woorden en de zinnen zitten je achterna. En wat bedoelen ze met de witte Zwaluwen?
 Ga maar snel lezen in deze spannende thriller.

Boeman, krijgt van mij sterren en de zon en de maan. Lineke speelt met de taal. Ze tovert met de spanning. Lineke kan ook beeldend schrijven. Erg goed verhaal voor een film. Een absolute aanrader.

Over de auteur

Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft en zich toelegt op het schrijven van bloedstollende thrillers.
Eerder verschenen van haar hand diverse thrillers en andere succesvolle boeken.

Kijk eens naar de boektrailer

Informatie

Titel             Boeman
Auteur       Lineke Breukel
ISBN           9789461852496
Uitgeverij Village

Bestel online knop

 

 

 

Eén antwoord op “Boeman, Lineke Breukel”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.