Burn-out, Mieke Lannoey

Burn-outHet begin van verandering
Verwelkom je burn-out, want hij kan je redden!

Burn-out van Mieke Lannoey is een persoonlijk verhaal over haar leven met  burn-out. In dit Ankertje vertelt zij over wat burn-out raken voor haar heeft betekend en gebruikt ze haar eigen verhaal als uitgangspunt. Dat vind ik als lezer mooi omdat Mieke uit persoonlijke ervaring spreekt. Burn-out vertelt natuurlijk niet alleen over haar beslommeringen. Ze probeert de lezer duidelijk te maken hoe je met een burn-out dingen in je leven kunt veranderen. Mieke geeft het advies, verwelkom je burn-out, het kan je leven redden. Het is goed om toe te geven, het gaat niet meer. Dan kun je gaan werken om dingen in je leven te veranderen. Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben. Ben je al erg lang overbelast op je werk? Of maakt het werk op zich je ongelukkig. Ook de manier waarop je leeft is misschien niet altijd ontspannen. Dit kan komen omdat de maatschappij maar door holt en jij ‘moet’ mee. En als je niet bij kunt houden, voelt dat niet prettig. Het is verstandig om stil te staan, bij wie jij bent. Is dat wat jij wil. Ren je mee, en negeer je de signalen van je lichaam.

Voel je een leegte die je met niets krijgt opgevuld? En ben je eigenlijk helemaal ‘klaar’ met jezelf? Je kunt alleen maar opbranden, als je ooit in vuur en vlam hebt gestaan. Je kunt enkel uitdoven, als je ooit vuur hebt bevat. Mieke ervoer dat haar burn-out er uiteindelijk voor zorgde dat haar vuur feller brandt dan ooit tevoren!

Ik vind Burn-out duidelijk geschreven. Mieke spreek uit ervaring. Een aanrader voor iedereen die even de weg kwijt is

 Over de auteur Mieke Lannoey

Mieke Lannoey heeft een bachelor in de verpleegkunde ( geestelijke gezondheidszorg en is hulpverlener bij alcohol- en drugsproblemen. Momenteel werkt ze voor een reisorganisatie op Fuerteventura en volgt ze een opleiding tot vitaliteitscoach. Ze heeft een grote passie voor de oceaan en streeft actief naar het leven van haar dromen.

Informatie

Titel             Burn-out
Auteur         Mieke Lannoey  
ISBN            9789020212709
Uitgeverij     AnkHermes

Bestel online knop

 

 

Ankertjes 377 - Burn-out
Ankertjes 377 - Burn-out
het begin van verandering
Score 4.8 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Ankertjes - Burn-out
Ankertjes - Burn-out
het begin van verandering
Score 4.8 van 5 sterren.
€12,50
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.