Cesar, Matthijs Kleyn

Cesar10 weken zwanger

Met de auto gaan we naar de andere kant van de stad, daar zit het echoput. Al honderd keer heb ik het woord verkeerd uitgesproken, Bente corrigeert me dan. ‘Een echoput staat in de Efteling, je bevindt je nu in het echte leven. Het is echopunt!!

Matthijs Kleyn schrijft op liefdevolle, eerlijke wijze over zijn te vroeg geboren zoontje Cesar en de mooie maar ook moeilijke kanten van het vaderschap. Matthijs is al heel zijn leven volwassen, maar hij weet nog steeds niet wat hij wil worden als hij later groot is. Totdat zijn vriendin zwanger is, dan heeft hij niks te kiezen, hij wordt vader. Dat is leuk, er staat hem een fijne taak voor hem te wachten, maar zal zijn zoontje trots op hem zijn?  Tsja, als hij dit zelf niet snapt, hoe moet hij het dan met zo’n klein jongetje uitleggen? In dit mooie boek beschrijft Matthijs alles over zijn kleine prinsje, en zijn knappe vriendin Bente. De zwangerschap verliep niet op rolletjes. Helaas wordt Cesar vijf weken te vroeg geboren. Al in de eerste maanden komen ze erachter dat Cesar aan één oog blind is. Zorgen en verdriet maar ook veel humor, alles deelt Matthijs met ons.  Een ding is zeker, de ouders houden erg veel van hun zoontje.

Cesar, is met veel liefde geschreven. In het boek staan mooie foto’s. Een waardevol boek, later voor Cesar. Maar eerst nog met Cesar naar de Efteling, naar de echoput. Matthijs kan niet alleen mooi schrijven, hij kan er ook erg lief over vertellen. Kijk en luister naar dit emotionele gesprek.  

Over de auteur Matthijs Kleyn

Matthijs Kleyn (Leiden, 1979) is schrijver en televisiemaker. Zijn debuutroman Vita verscheen in 2011 en werd meteen een bestseller, precies vijf jaar later verschijnt zijn tweede roman Ik zie je. Dit najaar komt Matthijs met zijn non-fictieboek Cesar, waarin hij het eerste levensjaar van zijn zoontje beschrijft.

Informatie

Titel                    Cesar
Auteur                 Matthijs Kleyn
ISBN                   9789022569771
Uitgeverij           Boekerij

Bestel online knop

 

 

Cesar
Cesar
Score 4.7 van 5 sterren.
€11,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Cesar
Cesar
Score 4.7 van 5 sterren.
€15,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Cesar, Matthijs Kleyn”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.