Charlottes droompaard Een onverwachte bezoeker, Nele Neuhaus

Charlottes droompaard Een onverwachte bezoekerMet de Top 2000 op de achtergrond zat ik te lezen in Charlottes droompaard, Een onverwachte bezoeker van Nele Neuhaus.
De omslag ziet er prachtig uit. Een winters tafereeltje. Dat is wel leuk met deze hoge temperaturen.

Charlotte woont in een gezellig gezin. Ze heeft een lieve vriendin Doro. Samen gaan de dames naar een manage en rijden paard. Ook daar heeft ze vrienden. Wat wil je nog meer?


Helaas komt een er een kink in de kabel. Er komt een nieuwe rijinstructeur, hij is super, dat is geen probleem.
Maar een ding is minder leuk. . Waarom heeft hij die arrogante Katie meegenomen. Het meisje heeft overal commentaar op. Bovendien is haar  broer ook geen lieverdje.
Ze kijkt uit naar de komst van haar vakantievriendje Thierry. Maar Katie maakt overal hatelijke opmerkingen over,  vooral over  haar droompaard Won Da Pie.  Her wordt Charlotte niet vrolijk van. Maar dit is nog niet alles.
Charlotte hoort  dat de manege in gevaar is.  Dit doet pijn. Wat moeten de jongeren zonder hun paarden en elkaar?  De gemeente heeft echter andere plannen met het stuk grond. Ze beseffen niet dat de manege erg belangrijk is voor de jongeren. Zo zijn ze toch leuk samen bezig?  Ze zorgen niet voor overlast op straat.
De jongeren laten het er niet bij zitten. Ze vechten voor de manege, maar dit valt niet mee. Er zijn beren op de weg. Gelukkig komt er hulp uit onverwachtse hoek… Want er zijn altijd nog meer paardenliefhebbers.
Charlottes droompaard is een boek voor jongeren. Ik ben volwassen maar ik heb genoten. Een mooi verhaal. Nele kan beeldend schrijven, ze nam mij mee in het verhaal. Een aanrader voor jong en oud.

Over Nele Neuhaus

 Nele Neuhaus (1967) is bekend van haar thrillers voor volwassenen, waarvan er wereldwijd inmiddels miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ze woont en werkt op het platteland. Ze rijdt al paard vanaf haar jeugd. Het verhaal over Charlotte had ze zelf als meisje ook graag gelezen.

Informatie

Titel               Charlottes droompaard
Auteur           Nele Neuhaus
ISBN               9789025113056
Uitgeverij     Holland

Bestel online knop

 

 

Charlottes droompaard - Een onverwachte bezoeker
Charlottes droompaard - Een onverwachte bezoeker
Score 5.0 van 5 sterren.
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Charlottes droompaard 3 - Een onverwachte bezoeker
Charlottes droompaard 3 - Een onverwachte bezoeker
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.