Colafonteinen en spetterende verfbommen, Jesse Goossens

Colafonteinen en spetterende verfbommen48 knallende experimenten om thuis te doen

Hier kun je alvast kijken voor proefjes die ook in het boek staan.
Met spulletje die bijna iedereen wel in huis heeft kun je erg leuke experimenten uitvoeren. Samen met je ouders, je huis omtoveren tot een laboratorium. Maak verfbommen en olifantentandpasta, laat kristallen groeien, vulkanen uitbarsten en cd’s vliegen, bouw je eigen lavalamp en ontdek hoe je een ei kunt laten stuiteren. Dat is toch fantastisch..

Jesse Goossens verzamelde spectaculaire, spannende en sensationele proeven. Linde Faas laat op haar kenmerkende, vrolijke wijze alles kleurrijk exploderen. Het resultaat is een feestelijk boek voor uitvinders in de dop en alle andere tovenaarsleerlingen. Jong én oud zal de verleiding niet kunnen weerstaan om alles zelf uit te proberen.

Het mooiste van alles is dat je het allemaal zelf kunt maken met eenvoudige spullen die in praktisch elk huishouden thuis aanwezig zijn. Het is een stevig boek en bevat uitleg van 48 experimenten die onder begeleiding zijn uit te voeren zijn door wat oudere kinderen. Aan elke proef is een dubbele pagina gewijd. Onder roodgekleurde titelkopjes wordt beschreven wat je allemaal nodig hebt voor de uitvoering, wat je precies moet doen en waarom het werkt. Een of meer symbolen geven aan wat o.a. de moeilijkheidsgraad is, of het voor troep zorgt, de duur en of er vuur- of ontploffingsgevaar is.

Over Linda Faas

Linde Faas (1985) werkt als kunstenares en animator van tekenfilms, en illustrator. Voor Lemniscaat maakte ze de prentenboeken Sinterklaas slaat een jaartje over met Susanne Wiersma en Feestmaal voor de koning met Marlies Verhelst.

Over Jesse Goossens

Jesse Goossens (1969) is redacteur, vertaler en auteur. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand onder meer Vrouwen die de wereld veranderen, Right To Play, Plastic Soep en It’s a Wonderful Life. Met Marije Tolman maakte ze het boek Springende pinguïns en lachende hyena’s.

Informatie

Titel                        Colafonteinen en spetterende verfbommen
Auteur                   Jesse Goossens
Illustraties           Linde Faas
ISBN                       9789047707219
Uitgeverij             Lemniscaat

Bestel online knop

 

 

Colafonteinen en spetterende verfbommen
Colafonteinen en spetterende verfbommen
48 experimenten om thuis te doen
Score 5.0 van 5 sterren.
€16,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.