Controle!, Esther van der Ham

ControleJe hebt altijd een keuze. Ook als je geen keuze hebt.

Esther van der Ham heeft kinderboeken geschreven maar nog nooit een boek voor volwassen mensen. Zeven jaar geleden heeft Esther een zware operatie gehad en nu was de tijd rijp om het een en ander in een boek te verwerken. Esther  heeft allerlei cursussen gevolgd, ze  houdt niet van half werk en dat kun je wel merken in dit bijzondere boek. Esther noemt het zelf een roman met een autobiografische verhaallijn.

Het verhaal

Marjolein de hoofdpersoon in dit prachtige boek houdt graag de touwtjes in handen. Controle, daar draait het om bij Marjolein. Helaas strooien ziekte en het overlijden van haar man roet in het eten. Marjolein is even de controle kwijt. Haar moeder geeft haar ook niet de liefde die ze nodig heeft, maar bemoeit zich overal mee. Op haar werk loopt niet alles op rolletjes. De intriges bij het koor zorgen ook niet voor de nodige ontspanning. Marjolein ziet het af en toe niet zitten. Marjolein wil dat haar dochters gelukkig zijn en vindt dat ze op zoek moet naar een nieuwe vader. Marjolein vecht als een tijger. Maar iedere keer komt er weer verdriet in haar leven. Kan ze iedereen nog wel vertrouwen? En wie is de stalker van haar nieuwe vriend? Maar de dame zet zich schrap, ze zet alles op alles om een nieuwe vader voor haar kinderen te vinden. Maar gaat Marjolein niet te ver in haar zoektocht? Lees het in dit prachtige boek.

Ik vind controle!  in een woord geweldig. Een ontroerend onderwerp, maar het is geen tranentrekker. Esther kan beeldend schrijven en neemt je mee in haar verhaal. Een pareltje!

Lees hier meer over de tot standkoming van het boek.

Over de auteur Esther van der Ham

Esther van der Ham heeft zich laten inspireren door gebeurtenissen in haar omgeving die een geheel eigen leven zijn gaan leiden in ‘Controle’. Esther is uitgeefster. Ze schreef en illustreerde diverse kinderboeken. Dit is haar eerste roman.

Informatie

Titel           Controle!
Auteur       Esther van der Ham
ISBN          9789491886584
Uitgeverij  Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Controle!
Controle!
Score 4.6 van 5 sterren.
€14,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

2 antwoorden op “Controle!, Esther van der Ham”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.