Daar gaat de bruid, Kaat de Kock

Daar gaat de bruidHoe weet je of iemand de ware is?

Eef gaat trouwen met haar jeugdliefde Robbe. De bruiloft wordt al geregeld. Haar moeder wil de touwtjes in handen hebben. Eef heeft nooit een goede band met haar moeder gehad.
Er komt zelfs een weddingplanner om een handje te helpen. Lander doet zijn best om Eef te helpen.
De moeder van Eef, draait helemaal door. Eef vraagt zich af, of ze wel wil trouwen. Ze wil genieten van het leven. Robbe wil gewoon huisje, boompje beestje.
Haar vriendinnen hebben een vrijgezellenweekend geregeld.
Daar kust ze met Ben een andere man en ze weet het zeker, er komt geen bruiloft. Maar ja, of Ben nu haar droomprins is? Hij kan lekker zoenen, maar meer weet ze niet over hem.

Daar gaat de bruid. Lander is weer bereid om haar te helpen, want haar moeder is hier niet blij mee. Alles moet worden afgezegd. Lander en Eef worden goede vrienden.  Eef vindt hem wel aardig, maar niet meer dan dat?
Eef gaat op ontdekkingstocht in de liefde. Soms is de liefde dichterbij dan je denkt. Ze leert van het leven en de liefde, met vallen en opstaan. Eef worstelt met de liefde. Ze vindt het sneu voor haar jeugdliefde. Maar dat is niet voldoende om te trouwen. Eef wil geen saai geregeld leven.
Haar vriendinnen  leven met haar mee. Ze luisteren, onder het genot van een glaasje rosé.
Wil jij ook weten hoe het afloopt met het liefdeslieven van Eef, lees dan dit hilarische verhaal.

Ik vind Daar gaat de bruid een erg leuk boek. Het is vlot geschreven, ik heb lekker veel moeten lachen. De titel is grappig en de omslag van het boek is mooi.

Over de auteur

Kaat de Kock is een succesvol youngadultauteur en schreef de voorbije jaren de zomerverhalen voor Flair. Ook het vervolgverhaal ‘Lies’, dat wekelijks in Flair verschijnt, is van haar hand. #hetisingewikkeld is haar eerste chicklitroman.

Informatie

Titel                Daar gaat de bruid
Auteur           Kaat de Kock
ISBN              9789492958013
Uitgeverij     Horizon

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.