Dagboek van een minnares, anoniem

Dagboek van een minnaresVoor wie gaat hij kiezen: zijn vrouw of zijn minnares

Wat gaat er om in een vrouw die als ‘die ander’ wordt bestempeld? Waarom laat ze zich verleiden om het aan te leggen met een man die bezet is? Deze minnares wil haar verhaal doen, weliswaar anoniem, maar ze wil dolgraag haar kant van het verhaal laten horen. Want het leven van een minnares gaat niet altijd over rozen…

Laura ontmoet Mark en valt als een blok voor hem. Mark is getrouwd en heeft twee kinderen. Laura deelt vaak het bed met hem. Maar dat is ook alles. Hij heeft altijd een smoesje. Ik kan niet komen want ik moet er voor de kinderen zijn. Nee, nu niet want mijn vrouw krijgt argwaan.  Maar dan gaat weer haar telefoon en haar hart springt op. Gelukkig, daar is hij weer, of hij even kan komen? Natuurlijk kan hij komen, graag zelfs, ze trekt weer haar mooie lingerie aan.  Mark heeft het weer in een mum van tijd uit getrokken.

Seks daar is het waar het om draait. Laura blijft hopen dat hij voor haar zal kiezen. Het verhaal stelt niet veel voor. In bed uit bed. Laura vergeet dat ze een leuke vrouw is en dat er mannen zijn die écht voor haar willen gaan. En dat het niet alleen draait om seks. Maar als ze de stem van Mark hoort en weer in zijn ogen kijkt, bezwijkt ze toch voor zijn geweldige seks.
Of opent ze haar ogen en gaat ze voor de juiste man?

Dagboek van een minnares is een bundeling van het waanzinnig populaire feuilleton dat op de site van VROUW verschijnt, en waar wekelijks meer dan 100.000 fans met smart op wachten. De bundeling bevat niet alleen voor de vaste lezers, bekende verhalen, maar ook splinternieuwe afleveringen. Lees dit boek en je hebt een hete zomer. De auteur is de hoofdredacteur van Vrouw, Marieke ‘t Hart.

Dagboek van een minnares is inmiddels ook als serie te volgen, met Viggo Waas en Eva Laurenssen.

Geen boek om in een ruk uit te lezen. Het is toch het cliché verhaal. Leuk, voor de vakantie, of in de tuin, maar niet meer dan dat.

Informatie 

Titel             Dagboek van een minnares
Auteur        Anoniem
ISBN           9789044352498
Uitgeverij  The house of books

Bestel online knop

 

 

Dagboek van een minnares
Dagboek van een minnares
Score 3.7 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Dagboek van een minnares
Dagboek van een minnares
Score 3.7 van 5 sterren.
€8,50
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.