De Berg, Lori Lansens

De bergRegelmatig krijg ik boeken van uitgeverij The house of Books.   Altijd geniet ik van de prachtige boeken. Dit keer viel, De Berg op mijn deurmat. Een boek om in weg te kruipen.

Het verhaal

Op een herfstdag gaat de achttienjarige Wolf met de kabelbaan naar Angel’s Peak, de top van de legendarische berg die uitkijkt over Palm Springs, Californië. Wat gaat een jongen van achttien alleen op een grote hoop stenen doen? Hij komt drie vrouwen tegen, die zijn daar ook met een reden. Natuurlijk gebeuren er allerlei spannende dingen en die nemen de lezer mee op de tocht en in het verhaal. De jongeman en de vrouwen raken  verdwaald en ze komen vast te zitten op de berg. Ze hebben, geen water, geen eten en drinken en ze kunnen geen vuur maken. Hoe gaan ze dit redden vijf dagen en nachten lang, zonder eten, water of een schuilplaats tegen de kou en de wilde dieren?  Ze moeten kracht vinden om dit alles te overleven. De jongen en de drie vrouwen krijgen in deze korte tijd een band. Maar het heeft ook een keerzijde om zo dicht bij elkaar te zijn. Ze moeten kracht vinden om dit alles te overleven. Gaat ze dit  lukken?

Ik vond De Berg, een spannend verhaal. Lori kan beeldend schrijven en ze neemt je me. Er gebeuren veel dingen die het verhaal helemaal compleet maken. Lees dit prachtige spannende boek.

Over de auteur Lori Lansens

De Canadese Lori Lansens was scenarioschrijfster voordat ze boeken begon te schrijven. Haar romans De zusjes en De weg naar huis ontvingen vele lovende recensies. Lori verhuisde met haar gezin van Toronto naar de voet van de Santa Monica Mountains bij Los Angeles. In haar achtertuin wonen rode lynxen, ratelslangen, poema’s en coyotes. In De berg heeft ze haar liefde voor de wilde natuur verwerkt.

Informatie

Titel               De Berg
Auteur            Lori Lansens
ISBN               9789044347548
Uitgeverij      The house of books

Bestel online knop

 

 

De roep van de berg
De roep van de berg
vijf dagen. Vier wandelaars. Drie overlevenden...
Score 4.0 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De berg
De berg
vijf dagen. Vier wandelaars. Drie overlevenden...
Score 4.0 van 5 sterren.
€18,95
2 - 3 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.