De Doorbraak, Simone van der Vlugt

De DoorbraakRomée woont bij haar ouders. Ze heeft een zeer slechte band met haar vader. Hij is een man met losse handjes en gebruikt geweld. Met haar broer Rob kan ze het erg goed vinden. Ze wil niet meer thuis blijven wonen. Rob heeft gezegd dat hij op wereldreis gaat, dat is voor haar de druppel en ze vlucht. Na wat  op straat gezongen te hebben, breekt ze door als zangers.

Ze start ook een zoektocht naar haar broer, want ze hoort niets meer van hem. Hij is van de aardbol verdwenen. Als klap op de vuurpijl wordt ze ook beschuldigd van plagiaat. Romée heeft last van een stalker en er komt regelmatig iemand in haar huis. Is dat haar stalker? Ze mist haar broer, maar ze kan hem niet vinden. Van haar moeder wordt ze ook geen steek wijzer. Romée, ziet het allemaal niet meer zitten. Op het randje van een burn-out gaat ze verder op zoek naar Rob, maar de zoektocht is niet zo eenvoudig als ze dacht. Romée heeft heel veel vragen. Voor antwoorden moet ze terug naar haar ouderlijk huis. De antwoorden doen pijn en oude wonden worden opengereten. Intussen komt haar stalker steeds dichterbij. Wat is de waarheid, en wie kan ze vertrouwen?

Ik vond De Doorbraak een spannend boek. Lekker vlot geschreven en een goed verhaal. Simone kan beeldend schrijven, een aanrader.

Lees ook: Toen het donker werd.
                     Vraag niet waarom.

Meer over de auteur Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, jeugdboeken en historische romans. Haar eerste thriller, De reünie, was direct een groot verkoopsucces en werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dat succes bevestigde ze daarna met onder meer Schaduwzuster, Het laatste offer, Blauw water, Op klaarlichte dag (winnaar NS Publieksprijs), Vraag niet waarom en, recent, Toen het donker werd. Haar boeken verschijnen in onder andere Engeland, Amerika, Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika, Tsjechië, Italië, Denemarken, Hongarije en Litouwen.

Informatie                   

 Titel                    De Doorbraak
Auteur                Simone van der Vlugt
ISBN                   9789044633306
Uitgeverij         Prometheus

Bestel online knop

 

 

De doorbraak
De doorbraak
Score 4.1 van 5 sterren.
€10,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.