De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf, Jan Jaap van Hoeckel

Jan Jaap van Hoeckel
Jan Jaap van Hoeckel, foto: Clemens Le Blancx

Hoop en houvast voor een gelukkig leven

En jij dan? Ben jij gelukkig? Deze vraag krijgt Jan Jaap van Hoeckel regelmatig te horen van lezers van zijn boeken, deelnemers aan zijn workshops en van mensen die hij coacht. Zijn antwoord is altijd kort en krachtig: Ja, dat ben ik! Maar dat is  natuurlijk niet vanzelf gegaan.

In De enige Dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf, deelt Jan Jaap zijn levensverhaal met ons. Hij heeft op zijn weg ontdekkingen gedaan en inzichten verworven die hem hebben geholpen, zijn geluk te veroveren. De sleutel tot geluk ligt bijna altijd bij jezelf.  Ik denk dat mensen altijd leren van allerlei dingen die in hun leven gebeuren.

Dit boek kan  een grote steun zijn, voor iedereen die even de weg kwijt is. En weer op zoek is naar geluk. Maar ook voor mensen, die door alle tegenslagen op de weg, hun geluk hebben gevonden, is het een aanrader.

In De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf, staan ook verhalen van andere mensen. Ik herkende in sommige verhalen dingen van mezelf. Het boek is soms een grote spiegel. Maar in die spiegel zie ik een lachend gezicht. Want ik lees, dat ik van het boek heb geleerd, maar ook van het leven.

Over de schrijver  Jan Jaap van Hoeckel

Jan Jaap van Hoeckel is personal coach, mediator en schrijver. Inmiddels is dit zijn derde boek over zijn grote passie, geluk. Hij schreef eerder ‘Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?’ en ‘Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko’. Daarmee heeft hij velen geïnspireerd en gestimuleerd om te kiezen voor geluk, toch het belangrijkste in een mensenleven.

Informatie

Titel           De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf
Auteur          Jan Jaap van Hoeckel 
ISBN            9789082128239
Uitgeverij    Goed in je vel

Bestel online knop

 

 

De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf
De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf
een boek vol hoop en houvast voor een gelukkig leven
Score 5.0 van 5 sterren.
€17,45
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.