De Flipperkoning, Hans Kusters

De Flipperkoning75 rock-‘n roll verhalen

‘Onder de Spaanse zon kwam ik jou weer tegen, na je heel veel jaren niet gezien of gesproken te hebben. Het was een geweldig weerzien, net zoals vroeger. Dezelfde vent, vol met humor en positiviteit. Met The Shoes hebben we ongeveer 10 keer BRT TV gedaan en jij was degene die alles feilloos voor ons regelde. En als wij dan in België waren, was jij altijd tussen de bedrijven door bezig op de flipperkast en je was daar erg bedreven in, want je won altijd! Wij noemden jou daardoor de ‘Flipperkoning van België’ en dat is altijd zo gebleven. Iemand die zo enthousiast in het leven staat en dat met anderen kan delen is in alles een winnaar.’ Jan Versteegen – basgitaar/componist
The Shoes  

Hans Kusters groeide op in Nederland, in Breda maar verhuisde al snel naar Brussel. Hans bouwde een carrière op in de muziekbusiness. Hans vertelt over zijn leven en de jaren van de rock-n roll. Verhalen met een lach en een traan. Een beetje swingen, af en toe een traantje laten. Hans was ook altijd druk achter de flipperkast, hij werd De Flipperkoning van België genoemd.
Hij is al meer dan vijftig jaar muziekuitgever. Hij lag aan de basis van het succes van onder andere Stef Bos Rowwen Héze, Clouseau en zorgde met Olé Olé Olé We Are The Champions voor een wereldhit.

Hans kan erg leuk vertellen

Luister hier naar Hans

 Overhandiging van het eerste exemplaar van De Flipperkoning.

Ik vind De Flipperkoning een erg leuk boek. Hans kan beeldend schrijven. De muziek klonk in mijn oren. Verhalen met een lach en een traan. Voor muziekliefhebbers een absolute aanrader.

Informatie

Titel                     De Flipperkoning
Auteur               Hans Kusters
ISBN                  9789460015311
Uitgeverij        Vrijdag

Bestel online knop

 

 

De flipperkoning
De flipperkoning
75 rock-'n-roll verhalen
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De Flipperkoning
De Flipperkoning
75 rock-'n-roll verhalen van Hans Kusters
€14,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.