De Hemel in kaart, Eben Alexander

De Hemel in kaartEen neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals.

Eben Alexander, schrijft in De hemel in kaart over sages en hedendaagse wetenschappers. Maar ook verhalen van ‘gewone’ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.

Eerder schreef hij, Na dit leven. Er waren toen mensen die niet geloofde in een bijna dood ervaring. Ze waren van mening dat zoiets niet mogelijk is. Maar er waren ook lezers die de auteur lieten weten dat zijn verhaal hen diep raakte.

In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.

De Hemel in kaart is een boeiend boek. Je moet er wel de tijd voor nemen. De verhalen in het boek, kan ik ook niet in eigen woorden weer geven. Als je meer over dit onderwerp wil weten, moet je beslist dit boek lezen.

Over Eben ALexander

Dr. Eben Alexander werkt al meer dan vijfentwintig jaar als universitair neurochirurg, waarvan vijftien jaar aan Harvard Medical School in Boston. Hij schreef dit boek in samenwerking met Ptolemy Tompkins, redacteur voor de tijdschriften Guideposts en Angels on Earth en auteur van vier boeken. Zijn artikelen verschenen onder meer in Harper’s, The New York Times en The Los Angeles Times. Eben Alexanders eerste boek Na dit leven was een internationale bestseller. Het boek is vertaald in bijna veertig talen en wereldwijd werden er meer dan twee miljoen exemplaren verkocht

Informatie

Titel              De Hemel in kaart
Auteur         Eben Alexander
ISBN             9789400504080
Uitgeverij    A.W.Bruna

Bestel online knop

 

 

De hemel in kaart
De hemel in kaart
De hemel in kaart
Score 3.8 van 5 sterren.
€12,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De hemel in kaart
De hemel in kaart
Score 3.8 van 5 sterren.
€15,90
Uiterlijk 26 maart in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.