De kleine wereldverbeteraar, Guusje Slagter

De Kleine wereldverbeteraarHet boek dat begint en eindigt bij jezelf.

Mensen willen steeds willen graag de wereld verbeteren. Ze geven elkaar ook tips, waarop je kunt letten. Internet, de krant, tijdschriften er wordt voldoende aandacht aan geschonken.
Verbeter de wereld en begin bij jezelf. In De Kleine wereldverbeteraar laat Guusje Slagter zien wat een wereldverbeteraar allemaal kan doen. Het kan de lezer zeker aan het denken zetten, over wat hij zelf kan doen. Guusje schrijft dit boek niet omdat het kan maar omdat het moet!

Er waren eens heel veel mooie mensen op een grote planeet en die leefden nog lang en gelukkig… Toch?

Zo begint dit prachtige boek. Dit boek kan er dan wel prachtig uitzien. Maar als we zo doorgaan, moeten we daar wel iets aan doen. In De kleine wereldverbeteraar staan verhalen, deze nemen je mee op reis en het is net of je in een spiegel kijkt. Guusje wijst niet met de vinger, want ze gebruikt veel humor. Toch zal de lezer zich herkennen. Guusje neemt je mee in een sprookjeswereld. Deze wereld zet je aan het denken en inspireert om de boodschap in het dagelijks leven toe te passen. Die inspiratie wordt omgezet tot concreet handelen met behulp van het praktische gedeelte in het boek. Concrete tips en daden om als enkeling de wereld een stukje beter te maken. Lees hier meer  en doe je best.

Ik vind De KleineWereldverbeteraar  erg leuk en leerzaam. De illustraties maken alles nog leuker. Lezen, kijken, denken, doen. Een aanrader voor jong en oud.

Guusje Slagter schreef eerder het succesvolle boek Dit ben ik en gelooft in de kracht die een ieder uitstraalt en ook weer wordt opgevangen door de mensen om hen heen. Elke persoon heeft zijn eigen kracht. Met dit boek strijdt ze tegen het negativisme dat zich overal om ons heen verspreidt. Door jou te laten zien dat jij al verschil kan maken, als kleine wereldverbeteraar. En, als er dan genoeg kleine wereldverbeteraars zijn, zal de wereld nog lang en gelukkig voortbestaan. Dus doe mee!

Meer over de auteur Guusje Slagter

Guusje Slagter is geboren in het prachtige vestingsstadje Ravenstein. Als kind al geloofde ze ‘dat er meer was.’ Ze groeide op in Zoelen en haar moeder is haar grootste inspiratiebron. Vanaf haar 18e ging ze in Maastricht rechten studeren maar kwam er redelijk snel achter dat ze niet echt theoretisch was ingesteld. Ze stopte en focuste op wat ze zelf zou willen en niet wat andere van haar verwachtten. Zo begon ze in Tilburg; een studie aan de Academy for creative industries en naast haar studie bleef ze zichzelf uitdagen, de lat altijd hoger leggen. Daarnaast is ze ook freelance conceptontwikkelaar en singer-songwriter.

Informatie

Titel                De kleine wereldverbeteraar
Auteur          Guusje Slagter
ISBN               9789402601572
Uitgeverij    Aerial

Bestel online knop

 

 

De kleine wereldverbeteraar
De kleine wereldverbeteraar
het boek dat begint en eindigt bij jezelf
Score 4.5 van 5 sterren.
€51,99
1 - 8 dagen
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.