De lerares, Alissa Nutting

Alissa Nutting
Alissa Nutting

De lerares is een provocerende en sensationeel geschreven roman over een zesentwintigjarige lerares, Celeste Price, die haar veertienjarige leerlingen verleidt. Dan begint een verhaal dat bol staat van seks. De zesentwintigjarige Celeste Price werkt als lerares op een school in Tampa en houdt ervan om puber jongens te versieren en seks mee te hebben.

Celeste is zesentwintig en erg mooi. Ze is lerares Engels op een  middelbare school in Tampa. Al vanaf het eerste moment loert ze naar de jonge jongens. Celeste is getrouwd . Haar man is rijk, knap en werkt bij de politie. Veel mensen uit haar omgeving zouden wel met haar willen ruilen. Maar de dame heeft niet genoeg. Ze wil seks met jonge jongens. Oudere mannen vindt ze afstotelijk. Celeste verlangt naar een lekkere jonge jongen. Uiteindelijk weet de mooie Celeste de jonge Jack te versieren. Beter gezegd, ze wil gewoon seks. Meer seks, betere seks, geilere seks. Alles moet in het geheim. Jack mag er met niemand over praten. De  seks gaat van bladzijde naar bladzijde. Of ze echt van jonge jongens houdt dat is nog maar de vraag. Ze lijkt wel seksverslaafd. De ontdekking ligt natuurlijk op de loer. Het lijkt wel of dit het spannender voor haar maakt.

Ik heb al veel boeken gelezen waar veel seks in voorkomt. Maar bij de lerares had ik toch zo mijn vraagtekens. Dat Celesta op jonge jongens valt dat kan. Maar alles was seks en nog eens seks. Ik kon zo door het boek heen vliegen, want na een paar bladzijde was het toch weer hetzelfde, seks.

Alissa Nutting werkt als docent aan de John Carroll University. Eerder schreef ze de verhalenbundel Unclean Jobs For Women and Girls, waar ze literaire prijzen voor ontving. Ze schreef onder andere voor The New York Times, Oprah, Fence en Bomb.

Informatie

Titel      De lerares
Auteur Alissa Nutting
ISBN   9789029089258
Uitgeverij Meulenhoff

Bestel online knop

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.