De strijd met de witte wolf, Christine Charliers

De strijd met de witte wolfWat ging er aan vooraf

In de ban van de wolf deel 1

Esther is veertien jaar en woont in een saai dorpje in de Pyreneeën. Ze leidt een rustig leventje. Esther heeft een bijbaantje in de supermarkt, en helpt haar moeder in het huishouden. Haar ouders zijn  overbezorgd. Op een avond, wanneer Esther alleen thuis is dringen drie mannen het huis binnen. Ze gedragen zich erg agressief en spuiten haar een onbekende vloeistof in.

Jacht op het antiserum  Deel 2

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Ze woont nog steeds bij Hector. Esther vindt het erg fijn bij Hector. Maar soms maakt Esther het Hector niet makkelijk. Als Esther gaat opruimen en schoonmaken, ontdekt ze iets. Als Hector plotseling binnenkomt schieten zijn ogen vuur..

De strijd met de witte wolf Deel 3

De jacht is nog niet voorbij. Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Een vreemd bedrijf, het is niet te vertrouwen. Het doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is nog niet alles. De jonge lui krijgen maar geen rust. Ze worden  ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt.
Als klap op de vuurpijl ontdekt Esther ook iets over het verleden van Hector. Wil je ook weten wat er aan de hand was met Hector?
Esther en Jonathan vinden elkaar wel heel erg leuk. Dat maakt het verhaal nog leuker.
En hoe het afloopt met Crustonic. Ga dan snel dit spannende boek lezen.

Het derde deel van de meeslepende trilogie is  Voor lezers vanaf 14 jaar. Ik ben volwassen maar ik heb ook erg van het boek genoten.

Meer over Christine Charliers

Christine Charliers is geboren in 1981 en bracht haar jeugd door in een dorpje vlakbij Leuven: Herent. Ze waren thuis met vijf kinderen. Christine was de oudste, na haar kwamen drie broers en een zus. Op de lagere school speelde zij veel met jongens, uit de klas, of ook wel met haar neven, die ze in het weekend vaak opzochten. Met meisjes vond Christine het leuk om te springtouwen. Uit haar rapporten blijkt wat voor kind ik was: Hier kun je daar meer over lezen.

Informatie

Titel                 De strijd met de witte wolf    
Auteur           Christine Charliers
ISBN               9789044833447
Uitgeverij     Clavis

Bestel online knop

 

 

In de ban van de wolf 3 – DE STRIJD MET DE WITTE WOLF
In de ban van de wolf 3 – DE STRIJD MET DE WITTE WOLF
Score 4.5 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.