De Vlindertuin, Hans Peter Roel

De VlindertuinPeter en Suzanne weten zich geen raad als hun zoontje Sem van vijf jaar overlijd. Hij heeft een kwaadaardige hersentumor. Een kind verliezen is het ergste dat ouders kan overkomen. De Vlindertuin is een prachtig verhaal, tegen de mystieke achtergrond van de Keltische traditie in Schotland. Er is een afstand ontstaan in dit jonge gezin. Allebei zijn ze bezig met hun eigen verdriet. Ze kunnen het niet samen delen.

Een bijzondere ontmoeting in Zeeland brengt Peter en Suzanne bij de Schotse Ana, een oude oermoeder in de Keltische wijsheden. Ana maakt hen deelgenoot van haar inzichten, waarin de vlinder met zijn teerheid en korte levensduur de kortstondigheid van het leven symboliseert. Ana’s wijze verhalen en haar mysterieuze vlindertuin hebben een helende werking op Peter en Suzanne. Is Ana in staat om de twee met hun verdriet om te laten gaan en hun huwelijk te redden?

De Vlindertuin, is een prachtig boek. Het heeft me ontroerd. Dit boek biedt troost en geeft kracht voor mensen die ook iemand hebben verloren. Ik heb er geen woorden voor. Ondanks het heftige onderwerp, is het in een woord prachtig.

Lees ook De vierde dimensie

Over de auteur Hans Peter Roel

Hans Peter Roel ( 1964 ) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Hans Peter Roel schrijft verhalen en boeken die een zinvolle bijdrage leveren aan een betere wereld. Het zijn boeken die mensen in hun hart weten te raken. De missie van Hans Peter is om mensen op persoonlijk vlak te laten groeien.

Informatie

Titel             De Vlindertuin
Auteur         Hans Peter Roel
ISBN             9789079677221
Uitgeverij     Next Company

Bestel online knop

 

 

Niet meer leverbaar

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.