De vrouwenverzamelaar, Adri van Beelen

De vrouwenverzamelaar, Adri van Beelen
Adri van Beelen

Luuk Assante is achtendertig jaar. Voor zijn werk reist hij heel de wereld over. Luuk heeft in ieder land wel een vriendin. De Casanova heeft er inmiddels veertig. In een notitieboekje houdt hij informatie bij van zijn mooie minnaressen. want iedere vrouw denkt dat ze Luuk voor haar alleen heeft. Luciano, zoals de dames hem kennen, geniet van zijn bijzondere en vooral knappe vrouwen en leeft een heerlijk leven. Meneer heeft verschillende mobieltjes met verschillende nummers en een paar email adressen.

Door zijn niet-alledaagse hobby leidt Luuk een gecompliceerd leven. Maar ja, sommige hobby’s lopen uit de hand. Op een feestje van een vriend ontmoet hij de Nederlandse Sonja. Allebei zijn ze  niet toe aan een vaste relatie. Maar ja, als de echt liefde om de hoek komt kijken moeten er principes overboord worden gegooid. Zo krijgen de twee een relatie, al heeft Sonja soms wel haar twijfels over het gedrag van haar vriend.
Luuk heeft een probleem, wat moet hij met zijn andere vrouwen? Zijn vriend Martin heeft wel een idee om van zijn vrouwenverzameling af te komen. Het lijkt allemaal simpel. Of komen nu de problemen wel om de hoek kijken?  Zijn de dames echt allemaal zo schattig?

Ik vond De vrouwenverzamelaar een heerlijk boek. Ik heb zó genoten en gelachen. Adri kan beeldend schrijven soms zag ik de dingen gewoon gebeuren. Een absolute aanrader.

Over Adri van Beelen

Adri van Beelen is journalist en schrijver. Adri is een geboren en getogen Katwijker. Al meer dan 20 jaar schrijft hij korte verhalen. Hij publiceerde eerder in de Brakke Hond, won in 2007 de Piet Paaltjens-prijs en daarnaast diverse verhalenwedstrijden. Zijn debuutroman Celeste werd positief ontvangen door de pers. In 2013 verscheen zijn tweede roman Verborgen.

Informatie

Titel                    De vrouwenverzamelaar
Auteur             Adri van Beelen
ISBN                9789460682490
Uitgeverij      Marmer

Bestel online knop

 

 

De vrouwenverzamelaar
De vrouwenverzamelaar
roman
Score 5.0 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De vrouwenverzamelaar
De vrouwenverzamelaar
roman
Score 5.0 van 5 sterren.
€19,94
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.