De zin van onzin, Jeffrey Wijnberg

JeffreyWijnberg
Jeffrey Wijnberg

Leren leven met het ongerijmde maakt gelukkig.

Sommige mensen willen dat alles perfect gaat in hun leven. Geen vlekje of krasje, het plaatje moet kloppen. Die obsessie kan soms groter zijn dan het probleem zelf.

Natuurlijk zijn er voor de meeste problemen oplossingen te vinden. Maar is het vlekje dan ook weggepoetst? Of ontstaat er dan weer een ander probleem?

Echte liefde is mooi en verrijkt je leven. Toch kunnen liefde en mooie dingen slechte kanten in de mens naar boven halen. Iedereen wil graag het leven naar zijn hand zetten. Helaas kan niet alles perfect kloppen in een mensenleven. De mens, het leven en de wereld laten ook zien dat niet alles gaat zoals men wenst.

Omarm ook de dingen die niet zo gaan zoals jij het had verwacht. Dan heb je minder last van frustraties. Pas dan kun je tekortkomingen van een ander accepteren en kan het leven je weer toelachen.

De zin van onzin is een helder en duidelijk boek. Jeffrey spreekt wijze woorden. Dat het leven niet zonder zorgen is daar ben ik al achter gekomen. Soms zijn er donkere wolken. Maar door acceptatie kan de zon je weer toelachen.

Jeffrey Wijnberg  is al ruim dertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. van hem bij Scriptum: Gezond egoïsme, Hoe erger, hoe beter, Verbale intelligentie, en, samen met Jaap Hollander, Succes is ook niet alles en Provocatief coachen

Informatie

Titel De zin van onzin
Illustraties Peter de Wit
Auteur Jeffrey Wijnberg
ISBN 9789055948574
Uitgeverij Scriptum

Bestel online knop

 

 

De zin van onzin
De zin van onzin
Leren leven met het ongerijmde maakt gelukkig
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De zin van onzin
De zin van onzin
leren leven met het ongerijmde maakt gelukkig
€15,-
Uiterlijk 6 april in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.