De zomer die alles deed smelten, Tiffany McDaniel

De zomer die alles deed smeltenDe hitte kwam met de duivel mee. Het was de zomer van 1984 en de duivel was uitgenodigd, maar de hitte niet. Toch was het te verwachten. Waar het zo heet is als de hel, zal de duivel nooit ver uit de buurt zijn.

De zomer van 1984 is er een om nooit te vergeten. Fielding Bliss is dertien jaar en hij zal deze zomer niet snel vergeten. Een hittegolf teistert zijn woonplaats Breathed in Ohio. Fielding en Sal worden vrienden. Sal is ook dertien jaar en hij beweert de duivel te zijn. De jongen gaat bij Fielding en zijn familie wonen. Niet iedereen vindt dit een goed plan. Er wordt geroddeld en niet alleen de temperatuur loopt hoog op. Ook de spanningen nemen toe. Er gebeuren vreemde dingen en steeds meer mensen, geloven dat Sal écht is wie hij beweert te zijn Terwijl de familie Bliss haar eigen demonen moet verslaan, stevent de gemeenschap af op een catastrofe die het slaperige stadje voorgoed verandert.

De zomer die alles deed smelten was voor mij lastig, om in het verhaal te komen. Ik vond het moeilijk om mijn aandacht bij het boek te houden. Toch nam Tiffany mij mee in het verhaal. Het las voor mij niet als een trein, maar ik was nieuwsgierig hoe het af zo lopen. Ik vind het geen aanrader, maar smaken verschillen.

Meer over de auteur Tiffany Mcdaniel

Geboren en getogen in Ohio, is Tiffany McDaniel bij het schrijven geïnspireerd door de glooiende heuvels en kastanjebomenbossen van haar streek. Ze is ook dichter, toneel- en scenarioschrijver en kunstenaar. De zomer die alles deed smelten is haar debuutroman.

Informatie

Titel            De zomer die alles deed smelten
Auteur        Tiffany McDaniel
ISBN          9789044975116
Uitgeverij  Signatuur

Bestel online knop

 

 

De zomer die alles deed smelten
De zomer die alles deed smelten
Score 4.5 van 5 sterren.
€22,98
Uiterlijk 22 november in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De zomer die alles deed smelten
De zomer die alles deed smelten
Score 4.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “De zomer die alles deed smelten, Tiffany McDaniel”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.