Denk me weg, Adam Haslett

Adam Haslett
Adam Haslett, foto gemaakt door Beowulf Sheehan

Misschien is  alle muziek, zelfs de nieuwste, niet zozeer iets wat men ontdekt, als wel iets wat weer  tevoorschijn komt vanuit het geheugen waarin het begraven lag en onhoorbaar was, als een melodie uitgesneden in het lichaam.

Jean Genet

De verloofde van Margret heeft een ernstig depressie. Hij moet worden opgenomen. Ze moet een keuze maken. Wil ze met hem verder? Of kan ze dit niet aan en gaat ze het uit de weg? Een even belangrijke rol spelen Michaels jongere zusje en broertje – de verstandige en betrouwbare Celia en de ambitieuze en uiterst beheerste Alec. Samen met hun moeder proberen ze om voor Michael te zorgen. Michael wordt steeds verwarder en zijn stemmingen wisselen. Zij doen er samen met hun moeder alles aan om voor Michael te zorgen, die steeds verwarder en wisselvalliger wordt. Denk me weg is het onvergetelijke verhaal dat voortvloeit uit deze allesbepalende beslissing. Lees in de bijzondere verhaal welke keuze Margret maakt.

Denk me weg is een bijzonder verhaal. Het lijkt een zwaar onderwerp. Maar Adam heeft een mooie schrijfstijl en neemt je mee. Je moet wel goed bij de les blijven. Depressie is een lastig onderwerp. Adam zet de lezer aan het denken.

Meer over de auteur Adam Haslett

Adam Haslett (1970) is een Amerikaanse schrijver en journalist. Hij schreef eerder de verhalenbundel You Are Not A Stranger Here, waarmee hij voor de Pulitzer Prize en de National Book Award werd genomineerd, en de roman Union Atlantic, waarvoor hij de Lambda Literary Award ontving. Zijn boeken werden in achttien talen vertaald en zijn journalistieke werk verscheen onder andere in The Financial Times, Esquire, New York Magazine en The New Yorker. Haslett is alumnus van Yale Law School en Columbia University. Hij woont en werkt in New York.

Informatie

Titel           Denk me weg
Auteur       Adam Haslett
ISBN         9789048830206
Uitgeverij Hollands diep

Bestel online knop

 

 

Denk me weg
Denk me weg
Score 4.0 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Denk me weg
Denk me weg
Score 4.0 van 5 sterren.
€23,95
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.