Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door [sitenaam] en we streven ernaar de informatie op de hoogte te houden en te corrigeren. Wij maken geen enkele uitdrukking of garantie van enige aard, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafieken die op de website voor enig doel zijn opgenomen. Eventuele vertrouwen die u op dergelijke informatie legt, is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgschade of schade, of verlies of schade, welke voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de zeggenschap staan ​​van [sitenaam]. We hebben geen controle over de aard, de inhoud en de beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van een koppeling betekent niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de opvattingen die erin zijn uitgedrukt.

Alle inspanningen worden gedaan om de website vlot te houden. Echter,Blije Boekenwurm draagt ​​geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor de tijdelijke beschikbaarheid van de website wegens technische problemen buiten onze controle.