Dochters van anderen, Amy Gentry

Amy Gentry
Amy Gentry

Het lijkt  gewoon een gezellige avond. Maar helaas, is de werkelijkheid anders. De oudste dochter Julie krijgt een mes op haar keel gedrukt. Het jongste meisje Jane heeft het gezien, maar durft niet om hulp te roepen. Jane is verstijfd van angst. Zo is er een  onbekende man in hun leven gekomen. Maar hij is ook verdwenen met Julie. De ouders, Tom en Anna doen er alles aan om Julie te vinden, van waarzeggers tot postercampagnes. Niets brengt de ouders op het spoor van hun dochter.

De moeder denkt dat haar dochter dood is. Maar ze kan geen begrafenis regelen, want is Julie, écht dood? Het leven gaat door en ieder gaat zijn eigen weg. Jane gaat het huis uit, om een studie te volgen. Af en toe komt ze nog wel naar huis. Anna houdt heel veel van Jane, maar de moeder vraagt zich af of het wel tot het meisje doordringt.

Acht jaar later gebeurt er iets wat niemand had verwacht. De bel gaat en Jullie staat voor de deur. Het lijkt wel een wonder en iedereen is dolblij. Anna, de moeder heeft zo haar twijfels. Ze ziet haar dochter, dus ze moet het wel geloven, maar wat is hier aan de hand? Ze wordt benaderd door een privédetective. Het is een vreemd verhaal. Wie is die jonge vrouw die in haar huis rond loopt? Anna wil de waarheid boven tafel krijgen.

Ik vind Dochters van anderen een spannend boek en een goed verhaal. Amy schrijft lekker vlot. Een absolute aanrader.

Over de auteur Amy Gentry

Amy Gentry is een boekrecensent voor de Chicago Tribune. Haar werk verscheen eerder in Salon, La Review of Books en Best Food Writing of 2014. Dochters van anderen is haar eerste literaire thriller.

Informatie

Titel                 Dochters van anderen
Auteur           Amy Gentry
ISBN              9789045211794
Uitgeverij    Karakter

Bestel online knop

 

 

Dochters van anderen
Dochters van anderen
Score 3.1 van 5 sterren.
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Dochters van anderen
Dochters van anderen
Score 3.1 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Dochters van anderen, Amy Gentry”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.