Dochters van het Elfenwoud, Lyne Uytterhoeven

Dochters van het elfenwoudOver de Elfengrens

In de reeks ‘Dochters van het Elfenwoud’ volgen we de avonturen van twee meisjes die een bijzonder geheim delen. ‘Over de Elfengrens’ is het eerste boek uit de reeks.
De omslag en de titel van het boek nodigt uit om te gaan lezen in dit leuke en avontuurlijke boek te gaan lezen.

In Deel Een maken we kennis met Nayla. Het meisje is met haar moeder op de vlucht. Ze willen naar het woud. Dan beginnen er spannende avonturen. Moeder en dochter komen in een spannend avontuur terecht. Langs donkere paden krijgt het verhaal nog meer duistere wendingen. Moeder en dochter komen uit bij een levensgevaarlijk geheim.

In Deel Twee ontmoeten we Yiana, wil meer dan haar veilige leventje in het Elfenwoud. Ze wil weten wat er voorbij de Elfengrens ligt. Het is streng verboden om voorbij die grens te gaan. Maar het meisje is zo nieuwsgierig dat ze de stoute schoenen aantrekt en op zoek gaat.

Een dun boek, maar een erg mooi verhaal. Lyne kan toveren met woorden  en neemt je mee in haar verhaal. Een aanrader voor jong en oud. 

Meer over de auteur Lyne Uytterhoeven

Lyne Uytterhoeven (°Leuven, 1986) werkt als maatschappelijk werkster in Brussel en houdt van muziek, de zee en koken. Ze schrijft reeds vijftien jaar en volgde diverse schrijverscursussen. Ze werd een van de vijf finalisten van de Zoute Zoen 2016 met haar historische jeugdroman ‘Nete’. Maandelijks keert ze uit Gent terug naar haar roots om met de Friday Night Writing Party de sterren van de hemel te schrijven. Met deze schrijversgroep publiceerde Lyne in 2016 de kortverhalenbundel ‘Miramar mysteries’ bij Uitgeverij Het Punt. Ook haar kortverhaal ‘Vrouwenverdriet’ werd opgemerkt door Azertyfactor en haar kortverhaal ‘Dansende golven’ werd gepubliceerd op de Oostendse website ‘Drijfhout’. Over de Elfengrens (2017) is haar volwaardige debuut.

Informatie

Titel                  Dochters van het Elfenwoud
Auteur            Lyne Uytterhoven
ISBN                9789491144653
Uitgeverij     Beefecake publishing

Bestel online knop

 

Dochters van het Elfenwoud - Over de Elfengrens
Dochters van het Elfenwoud - Over de Elfengrens
€17,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.