Dom geluk, vette pech, Harrie Keusters

Dom geluk, vette pechErvaringen bij endeldarmkanker

Met medewerking van Prof.dr. Geerard Beets
 
Het boek is meer dan een verzameling van persoonlijke verhalen. Maar het is ook  een  nuttig en bruikbaar overzicht voor wie met endeldarmkanker te maken krijgt. Harrie kreeg 228 chemopillen. Daarvan nam hij er eentje niet. Die pil staat nu symbool voor zijn geluk en de verandering in zijn leven. Hij vertelt hier over in zijn nieuwe boek Dom geluk, vette pech  Dit  is het vervolg op zijn boek Nooduitgang.
 

In 2013 krijgt Harrie Keusters de diagnose endeldarmkanker. Harrie wil  ons meer vertellen dan hij eerder in Nooduitgang schreef.
Of zoals een arts tegen hem zegt: “Zoveel geluk als u hebben maar weinigen.’  Daarom heeft hij nu ook het boek Dom geluk Vette pech geschreven. In dit boek lees je wat darmkanker allemaal met een mens kan doen.
Harrie neemt de lezer verder mee op reis door “endeldarmland’. Hij gaat  op zoek naar lotgenoten en hun keuzes. Onderweg haakt Prof.dr. Geerard Beets aan als reisgids. Dit kun je allemaal lezen in Dom geluk vette pech.
Harrie is verhalenverteller. Hij kan erg beeldend schrijven. Darmkanker is niet zomaar iets. Maar in Dom geluk, vette pech laat Harrie de lezer zien wat darmkanker met je doet.   Hij schrijft over alle thema’s endeldarmkanker. Omdat er ook ervaringsverhalen in zijn boek staan, wil je doorlezen. Het is fijn om te weten hoe het met Harrie en  de andere mensen is afgelopen. 
 
 Een informatief thema in een mooi jasje. Een aanrader voor zorgprofessionals, patiënten en de mensen om hen heen.
 

Meer over de auteur

 
Harrie Keusters (1960) kreeg in 2013 de diagnose endeldarmkanker. Over zijn ziekte en behandeling schreef hij het boek Nooduitgang (2014, 4e druk). Naast schrijven maakt Keusters theaterprogramma’s, waar zijn ziekte mede de rode draad vormt. Prof.dr. Geerard Beets.
Prof. Geerard Beets (1962) is oncologisch darmchirurg en afdelingshoofd oncologische chirurgie in het Antoni van Leeuwenhoek Amsterdam. Hij is in Nederland en daarbuiten autoriteit op het gebied van endeldarmkanker.
 

Prof.dr. Geerard Beets

 
Beets en Keusters ontmoetten elkaar in 2013 als arts en patiënt in een experimentele behandeling voor endeldarmkanker. Sindsdien trekken ze geregeld samen op in presentaties en interviews om alternatieve behandelingen voor endeldarmkanker meer bekendheid te geven.
 

Informatie

Titel                      Dom geluk, vette pech
Auteur                Harrie Keusters 
                              Prof.dr. Geerard Beets
ISBN                   9789463191890
Illustraties       Djenné  Filla
Uitgeverij         Scriptum
 
Bestel online knop
 
 
 
 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.