Donkertest, Iris Pinson

DonkertestCarriere, erotiek en tragiek

Donkertest, is  een erotisch drieluik waarin de zonde, beginnend met de oerzonde, eindigt in de hel. Geïnspireerd door het Hooiwagen-drieluik van de Nederlandse kunstschilder Jheronimus Bosch.

Het is een speciaal boek. Het is net zoals het schilderij van Jeroen Bosch in drie delen verdeeld en beschreven.

Lila, Péar en Victoria Van Gelre zijn drie zussen die denken dat ze het voor elkaar hebben. Hoe verhoudt zich de paradijselijke onschuld tot de schuld? 
De roman start in het paradijs, belandt daarna in een voorstelling van hebberige mensen rondom een hooiwagen en eindigt in de hel.
De familie is bezitterig. De personen doen zich mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn, maar daar kom je nog wel achter. Lila, Péar en Victoria Van Gelre zijn drie zussen die het voor elkaar hebben. De dames zijn  aantrekkelijk, en niet op hun mondje gevallen. Mannen vallen wel voor deze mooie vrouwen. Maar de dames zijn kritisch en ze vallen alleen voor mannen die ook geld en status hebben. Margret de moeder Margret, die een succesvolle Eurocommissaris is, heeft er alles voor over om haar dochters een goed leven te geven. Lila vindt het belangrijk om er mooi uit te zien. Maar van binnen is het ver de zoeken met de schoonheid. De andere zussen lijkt het ook voor de wind te gaan, maar schijn bedriegt. In ieder deel wordt dit voor de lezer duidelijker. Er gebeurt heel veel met de dames, die denken dat ze de touwtjes in handen hebben.

Ik vind Donkertest een bijzonder boek. Het is geen zoet liefdesverhaal. Dat maakt dit boek anders. Iris schrijft beeldend en met  een scherpe pen. Ik heb me geen moment verveeld. Een boek om nog een keer te lezen.

Informatie

Titel                       Donkertest
Auteur                Iris Pinson
ISBN                    9789082192964
Uitgeverij         Pinson Publisher

Bestel online knop

 

 

Donkertest
Donkertest
carrière, erotiek en tragiek
Score 4.4 van 5 sterren.
€9,95
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Donkertest
Donkertest
carrière, erotiek en tragiek
Score 4.4 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.