Droombeeld, Loes den Hollander

DroombeeldMaartje word top klaarlichte dag overvallen in haar eigen huis. Dit is beslist geen droom. Van het ene op het andere moment staat haar leven op z’n kop. Er gebeuren zo veel dingen en ze durft niemand  meer te vertrouwen. Het lijkt meer op een nachtmerrie. De relatie met haar man Twan was niet perfect. Op de dag dat ze naar het ziekenhuis moest voor controle komt ze haar jeugdliefde Bor tegen. Daar heeft ze af en toe wel droombeelden van. Ze vraagt zich af of dit wel kan, nu haar man net dood is. Op dezelfde dag dat ze thuis overvallen wordt, pleegt haar man zelfmoord. Waarom? Wat was er met hem aan de hand? Haar schoonzus en haar beste vriendin proberen haar te steunen. Of zitten hier ook addertjes onder het gras? Het blijft niet bij de dood van Twan, er vallen meer doden. Maartje heeft het gevoel dat ze betrokken is bij een zeer complexe zaak. Wie is wie, wie kan ze vertrouwen? Heel langzaam vindt ze de weg naar het normale leven terug. Maar daarbij ziet ze een belangrijk detail over het hoofd.

Droombeeld is opgebouwd uit korte hoofdstukken. Er gebeuren heel veel dingen. Als lezer wil je maar een ding en dat is doorlezen. Op naar het volgende hoofdstuk met weer een spannend detail. Droombeeld leest als een trein.

Over de auteur Loes den Hollander

Voor de lezeressen van vrouwenbladen is Loes den Hollander beslist geen onbekende: zij won in 2001 de verhalenwedstrijd van Libelle met haar verhaal ‘Loslaten’. De redactie van Libelle was zo gecharmeerd van dit verhaal, dat men besloot om in 2004 een zomerpocket uit te brengen met twee andere verhalen van haar hand. In 2005 herhaalde dit zich en verscheen er opnieuw een zomerpocket, met haar spannende verhaal ‘De verkeerde moeder’.

Informatie

Titel                 Droombeeld
Auteur             Loes den Hollander
ISBN                9789045209456
Uitgeverij        Karakter

Bestel online knop

 

 

Droombeeld
Droombeeld
Score 4.2 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Droombeeld
Droombeeld
Score 4.2 van 5 sterren.
€16,95
Uiterlijk 20 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.