Duivelspact, Loes den Hollander

DuivelspactIk glipte met mijn blote voeten in mijn schoenen, sloop naar beneden en liep rechtstreeks naar de kast waarin mijn moeder het glasservies bewaarde dat van haar oma was geweest. Er werd slechts op hoogtijdagen uit die glazen gedronken. Het was alleen mijn moeder toegestaan ze aan te raken. Ze mochten absoluut niet in de afwasmachine. Ik haalde de glazen een voor een uit de kast en ging er bovenop staan.

Zo begint dit spannende boek, Duivelspact.

Sommige mensen denken dat ze alles hebben. Ze zijn gezond, en  hebben geen geldzorgen. Marijn voelt zich gelukkig. De schijn bedriegt, want er zijn problemen in de familie en het noodlot slaat toe. Marijn probeert om een zwarte dag in haar leven te verwerken. Ze geeft het een plaats en gaat verder met haar leven. Marijn is het niet gegund om onbezorgd te leven. Er komt iemand die haar iets vertelt. Daarna ziet alles er opeens anders uit. Ze maakt een keuze. Met alle gevolgen en dat heeft grote gevolgen.

Duivelspact bevat veel flashbacks. Zo, zijn er zijn er ook nog de vrienden, Arjan, Remco en Belinda. Ze zijn al erg lang bevriend en ook zij hebben iets verschrikkelijks meegemaakt. Maar ze hebben besloten om hier niet meer over te praten. Het is gebeurd en er is niets meer aan te doen. Maar sommige dingen kun je niet achter je laten. De vrienden worden geconfronteerd met dingen uit het verleden.
Wat er allemaal is gebeurd, lees het in dit fantastische boek.

Duivelspact was weer een lekker spannend boek. Het is erg moeilijk om het te bespreken, zonder iets te verklappen. Duivelspact is de moeite waard om te gaan lezen. Een aanrader.

Over Loes den Hollander

Voor de lezeressen van vrouwenbladen is Loes den Hollander beslist geen onbekende. Zij won in 2001 de verhalenwedstrijd van Libelle met haar verhaal ‘Loslaten’. De redactie van Libelle was zo gecharmeerd van dit verhaal. Libelle besloot om in 2004 een zomerpocket uit te brengen met twee andere verhalen van haar hand. In 2005 herhaalde dit zich. Er verscheen opnieuw een zomerpocket, met haar spannende verhaal ‘De verkeerde moeder’.

Informatie

Titel                 Duivelspact
Auteur           Loes den Hollander
ISBN              9789045210292
Uitgeverij    Karakter

Bestel online knop

 

 

Duivelspact
Duivelspact
Score 4.6 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Duivelspact
Duivelspact
Score 4.6 van 5 sterren.
€18,95
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.