Een beetje liefde. Amanda Prowse

Een beetje liefdeWe hebben allemaal behoefte aan een beetje liefde in ons leven

Pru Plum heeft het helemaal voor elkaar. Ze is eigenaresse van de beroemde patisserie in het Londense Mayfair. Het lijkt of de wereld aan haar voeten ligt. Ze draagt Chanel en haar kapsel, ziet er altijd fantastisch uit. Als lezer denk je al snel dat ze alles heeft wat haar hartje begeert.

Schijn bedreigt Pru is niet echt de vrouw die ze lijkt te zijn. Ze heeft in haar leven dingen gedaan, waar ze zich voor schaamt. Pru durft met niemand haar geheim te delen. Ze heeft nu haar doel bereikt, en probeert haar verleden te beschermen. Maar dan wordt ze verliefd. Haar geheim ligt steeds op het puntje van haar tong. Steeds stelt ze het uit om het te vertellen. Haar vriend verwent haar en ze wil de mooie momenten niet verstoren. Pru is soms verdrietig of onzeker. Maar hij weet haar altijd met zijn liefde weer vrolijk te maken. Voor Pru is deze liefde net als kristal, ze wil het niet breken. Pru wil ook niet leven met een leugen. Op het moment dat ze hem alles wil vertellen het te laat. Of heeft Pru toch recht op een beetje liefde?

Ik vond Een beetje liefde een mooi verhaal. De omslag ziet er prachtig uit. Soms is het verhaal  een beetje zoet. Toch was het fijn om dit boek te lezen. Iedereen heeft recht op een beetje liefde.

Over Amanda Prowse

Amanda Prowse is haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en notities bijhouden voor romans. 5 jaar geleden nam ze ontslag en besloot ze full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Haar naam is Poppy Day, publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd toen door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Al haar boeken bevatten een hedendaags liefdesverhaal, vrouwen zijn altijd de hoofdpersonen in het verhaal. Amanda Prowse’s ambitie is verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen.

Informatie

Titel             Een beetje liefde
Auteur         Amanda Prowse
ISBN             9789402600155
Uitgeverij   Aerial

Bestel online knop

 

 

Een beetje liefde
Een beetje liefde
Iedereen verdient een beetje liefde
Score 4.3 van 5 sterren.
€17,99
Uiterlijk 25 maart in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.