Een biljet van oneindig, Sanne de Bakker

Een biljet van oneindigNadat meneer Ping ontdekt dat zijn vermogen heerlijk smaakt, en hij elke keer na het nuttigen van zijn biljetten op verschillende plekken in het bos van Transformania zijn maaltijd er weer uitbraakt, groeien er ineens overal geldbomen. Meneer Utopie, woont dicht bij meneer Ping. Deze man verzamelt dromen. Dit is zijn kans!

Hij vindt verschillende geldbomen en nu kan hij zijn dromen waarmaken? Op een dag ziet hij een hele grote geldboom eindelijk kan zijn grootse droom in vervulling gaan. Of zijn dromen bedrog? En maakt geld eigenlijk wel gelukkig? Deze droom brengt meneer Ping en meneer Utopie uiteindelijk bij elkaar maar de gevolgen zijn niet te overzien.

Een biljet van oneindig  ziet er prachtig uit. Alleen de namen meneer Ping en meneer Utopie lieten mij al glimlachen. Een absurd en grappig verhaal over de waarde van geld. Het boek is prachtig ontworpen, een mooi omslag en het lettertype is lekker vrolijk. De illustraties maken het verhaal nog leuker.

Over Sanne de Bakker

Sanne de Bakker heeft met haar boek De kleine Mozart op wereldreis definitief haar naam gevestigd. Met haar debuut Bang voor meester Tark?! heeft ze de Hotze de Roos debutantenprijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Haar boeken zijn vertaald in het Duits, Servisch, Engels, Frans en Spaans en ze heeft al meer dan 30 boeken op haar naam staan. Op scholen geeft ze muzikale en/of educatie voorleesvoorstellingen, ze geeft jeugdproza aan de Schrijversvakschool te Amsterdam, ze schrijft voor de Tina en voor het educatief onderwijs.

Over Dadara

Dadara werd bekend met het ontwerpen van folders, hoezen van platen en cd’s, het maken van schilderijen, totempalen, cartoons, installaties en performances. Grotere bekendheid kreeg hij met Greyman, Statue of No Liberty (grijze man, on-vrijheidsbeeld), een 9 meter hoog standbeeld dat in 1999 op het Museumplein bij het Rijksmuseum in Amsterdam werd neergezet. Sindsdien is hij betrokken bij verschillende grote projecten in binnen- en buitenland. Vanaf 2010 treedt Dadara op als directeur van de Exchanghibition Bank.

Informatie

Titel                  Een biljet van oneindig
Auteur              Sanne de Bakker
Illustraties      Dadara
ISBN                  9789402600667
Uitgeverij        Aerial

Bestel online knop

 

 

Een biljet van oneindig
Een biljet van oneindig
Score 5.0 van 5 sterren.
€11,99
Uiterlijk 21 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.