Een eenzame kerst?, Amanda Prowse

Een eenzame kerst?Ieder jaar zijn er met Kerstmis veel mensen alleen of eenzaam.
Mede daardoor trok de titel van het boek mijn aandacht.
Haar andere boeken van hebben ook mijn hart gestolen. Met veel plezier heb ik Een eenzame kerst, gelezen.

Het leven van Meg liep niet op rolletjes. Tijdens haar jeugd voelde ze zich vaak eenzaam. Meg droomde van een fijne Kerstmis, maar helaas dit was niet voor haar weggelegd. Vol goede moed, ging ze door met haar leven. Gelukkig zijn er lieve vrienden die haar steunen.
Nu jaren later woont ze samen met haar zoontje Lucas. Meg houdt heel veel van hem.

Ze verheugt zich om samen met hem gezellige feestdagen door te brengen. De versierde straten en winkels vol met lekker eten brengen haar al dromend in de Kerstsfeer. Maar ja, voor wie moet ze het huis versieren en cadeautjes kopen? Naast Lucas haar zoontje verlangt ze ook naar een lieve man.
Helaas is er geen man voor Meg. Of Kerstmis dit jaar met een huis vol familie en een lieve man is, dat is dan ook een grote vraag.
Bovendien moet ze vlak voor de feestdagen naar New York. Meg moet daar helpen met het openen van een nieuwe vestiging van de patisserie waar ze werkt.

Daar ontmoet ze Ed.  De belletjes gaan rinkelen en de sterretjes schitteren in haar ogen. Zou het deze Kerstmis dan toch goedkomen?
Helaas, al snel doven de vlammetjes in haar hart. En haar ogen hebben de glas verloren, ze is erg verdrietig en teleurgesteld. Meg komt iets te weten van Ed en haar liefde en vertrouwen voor hem verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het vuur is gedoofd. Of is er toch nog ergens een lichtpuntje voor Meg?
Ander boeken van Amanda Een beetje liefde

Ik vond  Een  eenzame Kerst een mooi boek. Past goed bij de tijd van het jaar. Een heerlijk boek om in weg te kruipen.

Over Amanda Prowse

Amanda Prowse is haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en notities bijhouden voor romans. 5 jaar geleden nam ze ontslag en besloot ze full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Haar naam is Poppy Day, publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd toen door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Al haar boeken bevatten een hedendaags liefdesverhaal, vrouwen zijn altijd de hoofdpersonen in het verhaal. Amanda Prowse’s ambitie is verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen. Amanda woont in het zuiden van Engeland met haar man en twee zonen.

Informatie

Titel                 Een eenzame Kerst
Auteur            Amanda Prowse
ISBN                9789402600872
uitgeverij       Aerial

Bestel online knop

 

 

Een eenzame kerst?
Een eenzame kerst?
grote letter uitgave
Score 3.2 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.