Een perfecte illusie, Annette van Luyk

een perfecte illusieWanneer Ellen online verliefd wordt en bedrogen uitkomt, laat ze het er niet bij zitten.


Ontdek dat in datingland niets is wat het lijkt:

“Online everybody can be who they want to be. It only gets tricky when you meet them in the real world.” 

Ellen is een vrouw van begin 50. Ze heeft een leuke baan en volwassen kinderen. Ze wil wel om weer een arm op zich heen te hebben. Iemand die leuke dingen met haar doet en haar lief heeft.
Ze gaat op Internet op zoek naar een liefde. Eerst wil het niet zo lukken, maar dan bingo. Daar is John een aantrekkelijke Amerikaan. Hij kan toveren met woorden en haar hart slaat op hol. Ze wil hem graag ontmoeten en hij belooft haar iedere keer om een afspraak te maken. Helaas komt er volgens John iedere keer iets tussen. Hij zegt dat hij het niet makkelijk heeft. .John is een geboren charmeur en Ellen trapt er iedere keer in. Ze laat zich zelfs verleiden om iedere keer geld naar hem over te maken. Ze hoopt dat ze nu meer kans maakt om hem te ontmoeten.

Maar dan valt de droom van Ellen in duigen. Ze komt erachter dat deze John helemaal niet bestaat. Maar wat is er dan aan de hand? Ze voelt zich bedrogen. Ellen heeft al die tijd contact heeft gehad met Solomon, een Ghanese dating fraudeur. Ze laat het er niet bij zitten en de dame zet zich schrap en vecht terug. Ellen  gaat  naar Ghana, Afrika, waar ze zich steeds verder verdiept in de praktijken van de ‘Sakawa-boys’, jongens die op slinkse wijze Westerse vrouwen tot hun slachtoffer maken. Maar haar zoektocht is niet zonder gevaren.
Komt het nog goed met Ellen? Lees het in de spannende en mooie boek.

Ik vind De perfecte illusie een goed boek. Annette kan beeldend schrijven en nam me mee in haar verhaal. Het is erg spannend en soms ook romantisch. Een absolute aanrader.

Over de auteur Annette van Luyk

Annette van Luyk   (1962) komt uit Den Haag. Naast schrijven is ook acteren een passie waar ze zich de laatste jaren op heeft toegelegd. Een perfecte illusie is haar debuut.

Lees hier meer over Annette en haar boek

Informatie

Titel                  Een perfecte illusie
Auteur            Annette van Luyk
ISBN               9789026144165      
Uitgeverij      De Fontein

Bestel online knop

 

Een perfecte illusie
Een perfecte illusie
Score 4.3 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Een perfecte illusie
Een perfecte illusie
Score 4.3 van 5 sterren.
€17,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

0 antwoorden op “Een perfecte illusie, Annette van Luyk”

  1. Wat een spannend boek. Helaas ook de harde werkelijkheid voor ons. In een ruk uitgelezen en helemaal bevangen door de prettige manier van schrijven. Een aanrader voor iedereen die date en wat is daar mis mee?

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.