Elena, een leven voor paarden, Nele Neuhaus

Elena, een leven voor paardenTegen alle hindernissen

Eerste deel in een Young Adult paardenserie, van de bekende thriller auteur Nele Neuhaus.

Elena is dol op paarden. Fritzi is haar lieveling. Maar haar ouders vinden het paard helemaal niks. Fritzi is als veulen zwaargewond geraakt en Elena houdt erg veel van het lieve paard. Met haar beste vriendin Melike en Tim traint ze hem op een geheime plek ergens in het bos. Ze wil laten zien dat het paard echt nog goed dan lopen en springen.

Elana vindt Tim erg leuk. Helaas is het een verboden liefde. De familie van Elana en Tim hebben al jaren ruzie. Elana wil weten wat er is gebeurd. Tijdens haar zoektocht komt ze dingen te weten die haar niet vrolijk maken. Ze traint verder met Tim en Fritzi. Haar vader weet dit niet. Maar als haar broer haar soms met Tim ziet maakt hij hatelijke opmerkingen. Haar vader is niet meer de lieve man die hij altijd is geweest. En haar moeder kan het ook allemaal niet meer aan. Komt alles nog goed? Lees het in dit leuke, lieve boek.

Ik vind Elena, een leven voor paarden erg leuk. Het is een jeugdboek en ik ben volwassen. Maar het verhaal vond ik erg mooi. Je kunt de liefde voor paarden van Elena voelen.

Over de auteur Nele Neuhaus

Nele Neuhaus (1967) is bekend van haar thrillers voor volwassenen, waarvan er wereldwijd inmiddels miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ze woont en werkt op het platteland. Ze rijdt al paard vanaf haar jeugd. Het verhaal over Charlotte had ze zelf als meisje ook graag gelezen!

Informatie

Titel          Elena, een leven voor paarden
Auteur      Nele Neuhaus
ISBN        9789025113261
Uitgeverij Holland

Bestel online knop

 

 

Elena, een leven voor paarden
Elena, een leven voor paarden
tegen alle hindernissen
Score 4.3 van 5 sterren.
€17,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.