Ellie Hemelsoet, Valerie Rombaut

Ellie HemelsoetEllie is een klein meisje en erg verlegen. Ze durft alleen maar hardop tegen haar vader en broer te praten. Als ze naar een nieuwe  school gaat, valt dit dan ook niet mee. Als klap op de vuurpijl moet ze ook nog een bril dragen. Met haar broer Felix heeft ze een bijzondere band. Hij zegt tegen zijn zusje, dat ze juist een heel bijzondere bril heeft.  De bril kan  Stoffige Slaapfeeën en Geeuwtjes zien.

Ellie bekijkt de wereld nu door haar nieuwe bril en ze ziet alles anders. Op haar eerste schooldag gebeurt er iets speciaals. Felix maakte wel een grapje over haar bril, toch lijkt het of de wereld echt betoverd is Ze ontmoet de Androfansels, wezens die tussen de mensen leven maar hen ook beïnvloeden. Ellie snapt er helemaal niets van. Ze heeft een geweldige tijd en maakt voor het eerst écht vrienden. Dat is heel bijzonder voor haar. Maar schijn bedriegt, er dreigt gevaar en dat is dichterbij dan ze had verwacht. Het lot brengt Ellie en Elviar naar de Andere Kant, waar ze te weten komen dat de Heksenkoningin binnen wil dringen in de Mensenwereld. Ze gebruikt de walgelijkste, kwaadaardigste Androfansels als haar onderdanen.
Onder andere ook de Faalwormen, waar weinig over bekend is, maar wier gruwelijke manier van doen befaamd en bevreesd is. Lukt het Ellie en haar vrienden om de valse Heksenkoningin te stoppen? Wil je meer weten, duik dan in dit spannende en fantasierijke boek.

Ik vond Ellie Hemelsoet een leuk boek. Ellie heeft veel fantasie. Ze kan beeldend schrijven en neemt je mee in haar verhaal. Heerlijk boek om even in een andere wereld weg te dromen. 

Over de auteur Valerie Rombaut

Bij Valérie Rombaut is de fantasie nooit ver weg. Alles is mogelijk, zolang je maar in jezelf gelooft en je hart erin legt. Ze vindt elke dag inspiratie bij haar neefjes en nichtjes. Zo bekijkt ze het leven altijd op een andere manier. Ellie Hemelsoet is haar debuut.

Informatie

Titel                 Ellie Hemelsoet
Auteur           Valerie Rombaut
ISBN               9789491144417
Uitgeverij    Beefcake Publishing

Bestel online knop

 

 

Niet meer leverbaar

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.